Aslcmk Merhabalar kızlar ben 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim fakat doktora gittiğimde ilk yaptırılması gereken testleri bana söyledi fiyatı biraz pahali bir öneriniz var mı yaptirmalimiyim yaptirmasam bebeğime bir zararı olur mu önerileriniz neler
Ysgl26 Aslcmk tabiki yaptırmalısınız. Sağlık ocağı ya da devlette yaptırın pahalıysa ama mutlaka yaptırın
Dryunl Aslcmk canım ben aile hekiminde kan verip bütün tahlilleri yaptırıp öyle gitmiştim hastaneye hiç bişey isteyemiyorlar o zaman 😂😂
Serap-Yigit Hangi testlerden bahsediyiyorsunuz. Ben öğrendiğimde özel hastaneye gittim kese oluştu kana gerek yok dedi. Direkt Demir folik asit c vitamini ve b 12 içeren bir ilaç verdi. 1 ay sonra kan yaptırdım
Esmk Sirkelimon bunların nerdeyse hepsi sağlık pcağında yapılan testler ücretsiz ve zaten sağlık ocağına hamileliğinizi bildirmeniz gerekiyor aile hekiminize.O zamanı gelince sizi arayıp gel diye bilgi vermek zorunda
11Merve Kan ve idrar testiyse bahsettiğiniz sağlık ocağında yaptırıp sonucu gittiğiniz doktora gösterebilirsiniz
Sirkelimon Bana hastanede bilgilendirme için verilen kağıt buydu yapılacak testlerin zamanın göre çizelgesi
Sirkelimon Esmk yok ben değilim de zaten özel sağlık sigortam vardı ben özelde de hepsini beleşe yaptırdım 😂
Yagmur-35 Aslcmk kesinlikle yaptırmalısın aile hekiminde ücretsiz yapıyorlar sadece 1 testi yapmıyorlar onuda özelde yaptır
Yaseminf Aslcmk canım once devlet hastanesine git kaydın açılsın bütün testlerini ücretsiz yaptirabilirsin sağlık ocagina da git kaydını yaptır zaten herseyi sağlık ocağı yapıyor kansizligin falan varsa tedbir alman gerek doğum esnasında ve sonrasında seni çok yıpratır şimdi de folk asit icmen gerek 12. Haftaya kadar
Gzm-- Aslcmk tabiki yaptirin gebelik boyunca devlete saglik ocagina giderseniz hepsi ucretsiz.ozele.yaptirmaniza gerek yok ayrica para odeyip.devlette gayet guzel hepsi yapiliyor