Emedko Zeynepdgn50 2 3 dk da çok silik çıktığı için görmemiş olabilirsin . Foto atsana bi testin merak ettm
Zeynepdgn50 Emedko atıyorum şimdi ama foto da benim gördüğüm gibi değil benim gördüğüm daha net flaşsız gözüküyor
TUKATT En mantıklısı kan testi kesin sonuç veriyor canını sıkma pozitif düşün kan testine git mutlaka 🤗 eminim pozitif ❤️
Zeynepdgn50 TUKATT erken gebelik testi de aldım onu da deneyim ne olur ne olmaz ben düz kaset test yaptım
Babykuzucuk Zeynepdgn50 benimde gebelik testiö böyle cıktı ama burda çok kırıcı konustular. ☹️ Bugün beklenen adet günüm fakat daha olmadım 2 3 gün gecince test yapıcam sanırım
Aysehsdmr Babykuzucuk siz üzmeyin kendinizi bizlerde biliyoruz günün geçip kan vermeyi ama heyecan istek stres bunlar düşürmüyor insanı umut olsun istiyor insan bunu anlamıyorlar
Zeynepdgn50 Babykuzucuk kimsenin kötü söylediğine takılmayın boşverin canınızı sıkmayın heyecanlı ve çok istekli olduğumuz için sabırsızız bu konuda o yüzden ister adete 10 gün kala test yaparız ister 10 gün gecikince
Babykuzucuk Aysehsdmr körmüsün yok yazan bile olmus cok ilginc insan bi umut diye atıyo işte. O sebeple bi daha üzülmemek için 2 3 gün daha beklicem
Arvenveannesi Babykuzucuk kendini bilmezlerin lafına aldırma canım. Onlar çok biliyor maalesef. Arkadaşında dediği gibi bu site bu yüzden var. İstediğimiz zaman yaparız onlarda yapmıştır zamanında günler öncesi. İnşallah allahım gönlünüze göre versin. Hepimizin canım🥰🌸🙏🤲🏻
Zeynepdgn50 Babykuzucuk amin kuzum isteyen bekleyen herkese nasip etsin Yarabbim 🤲 inşallah bir kaç gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz