Nur22Elif Hanımlar 1 ay sonra kuzenim doğum yapacak. Hediye olarak ne almalıyım? Çok yakınız, bi eksiği vs de yok. Öyle bişey olsun ki hatırası kalsın istiyorum.
MerveEbru Nur22Elif Trabzon burması alabilirsin canım hatırası da kalır😂😂😂bizim burda genellikle doğum hediyesi olarak altın alınıyor da yani ailemde öyle
Askiletotomsu Nur22Elif ben çiçek yolluyorum Bide e bebekten çek alıyorum Bı kutu içinde oluyor çek Kredi kartı gibi Ne kadarlık yikletirseniz o kadar harcama yapabiliyor bebisine Hiç hediye risklerine girmem Belki begenmeyecek.
NrcnGltkn Nur22Elif şimdilerde moda gördünüz mu hiç bilmiorm belli sayfalarda yenidoğan bebekler için ufak kutuda bisiler hazırlanıyor takım emzik şapka oyuncak tarzı ona özel süsleniyor ve adrese teslim ediliyor maliyeti çokmu bilmiorm ama güzel bi jest bence😂
Nejla1998 Nur22Elif bende doğum yapacağım annemler bana bunu aldı hastaneye ziyarete gelince getirecekler
Doga_deniz Nur22Elif ben burda bi arkadaşım için post açmıştım. Lösev veya tema vakfına bebek adına bağış yapıp sertifikasını yollayabilirsiniz
Nur22Elif hukukcuanne_06 kuzenimde kendi isminin yazılı olduğu altın bi kolye var, onu çıkarıp bunu takmaz diye düşünüyorum. Altın seviyor biraz da 😬 bende de altın alacak bütçe zor.
hukukcuanne_06 Askiletotomsu yok kuzu onu babası alsın😂 çiçeksepetnden gümüş yollamıştım ben geçen yıl kuzenimin eşine
Denzk Nur22Elif Uyku arkadaşı al anne karnı sesi falan olanlar var ya budizz veya fisher price biri bana alsa çok mutlu olurum sahsen