keremveannesi Kızlar 39+1 gebeyim , bebeğin kilo almaması sonucu ve suyumun azalması sonucu bu gece 12 de fitille suni sancıyla doğumum başlayacak. İlk bebeğim nolur dua edin korkuyorum 🥺
minikkusummm keremveannesi sag salim kavusun insallah canim rabbim yardimcin olsun onlarin kokusu herseye deger 🌸
Duy_gu keremveannesi korkma canm izin verdikleri sürece yatakdan kalkabilirsen sancıyı ayakda karşıla ki açılman hemen olsun bende suni ile doğurdum 1hafta önce
Zeyzey_12 keremveannesi bol bol inşikak suresini okuyun canım Allah yar ve yardımcın olsun bir avazda kucağına alman nasip olsun inşallah 🙏
Adileeselvi keremveannesi Rabb’im yar ve yardımcınız olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğin ins kaç kilo bebisin benimde kilo alımı durmuş suyuda azalmış pazartesi 38. Haftada alcak
Misra- Hiç korkma canım benim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bol bol dua et.. kucağına alınca geçecektir hepsi 🤗
Mucizebb Rabim sag salim kucagina almayi nasip eder inslah hic korkma acisi kadar da sonu guzl olack inslah
Tansum Adileeselvi kilo alımı neden duruyor acaba 🥺 gerileme mi oluyor yoksa kilomu almıyor artık bebek
keremveannesi Tansum kuzum minyon bir çocuk dedi doktor 41 e kadar bekletecekti normalde ama bir haftada hiç kilo almayınca suyumda azalınca almaya kadar verdi
Hafize3536 Tansum pilesenta yaşlanması oluyor bebeğe yeterince kan gitmiyor besin gitmiyor yaşıyor ama klo alamıyor sadece alınması daha uygun oluyor korkulacak bişey yok allahım cocuklarımıza sağlık versin
Adileeselvi Tansum Nedeni ni bilmiyorum canım net kesin birşey demedi doktor ama benim zaten direnç fazlası vardı bebeğe giden bir damarda İlk gebeligimde de vardı ama 3200 doğdu ikincide şimdi 36 durdu kilo alımı ondandır belki diyorum ben ama suyu da azalmış pazartesi günü hemen alalım dedi o yüzden
sukusu21 keremveannesi dualarim seninle guzel anne birkac tavsiyem olacak mutlaka dusta sicak suyu bel ve kasik bolgesine olacak sekilde akitarak masaj yapmanız dogumu hizlandiracaktir comelme bir yere tutunarak cekme de dogumunu hizlandiran baska faktorler kasilma aninda nefes alin hu hu hu huuuuu seklinde verin inanilmaz rahatlatiyor bebek kanaldayken ve dakikada bir sanci geldiginde gozlerinizi kapatin ve bagirmak istiyorsaniz bagirin bu acidan bir bagirma degil aslan sesi gibi bir ses cikacak bana cok guc vermisti simdiden saglikla kucaginiza almaniz dilegimle…
Adileeselvi keremveannesi Anladım canım benim de 2600 kaldı ve suyu azalmış 38 doldu h men alalım dedi sağlıkla gelsinler ins