Eslemdemr0309 Son 24 gün kaldı anneler çok heyecanlıyım geceleri uyku tutmuyor gözümü bir yandan çok korkuyorum bir yandan da çok mutluyum bebeğimi kucağıma alacağım için benim gibi son ayı kalan var mi birbirimizi motive edelim hadi 🥰🌸
Bsrbsrrr Eslemdemr0309 benimde son 34 gün yazıyor ama bakalım😁🤷🏼♀️ Daha doğum pozisyonunda bile değil kiiiiiiii
mamma00 Eslemdemr0309 son 25, sabah saat 5-6 da uyanıyorum geri uyuyamıyorum hem korkuyorum hem heyecanlıyım bende🙃
Syldz45 Son 25 heyecan korku tüm duygular mevcut 🥰 biraz da bel ve kasık ağrılarım oluyor ara ara sizde de oluyor mu bu aralar özellikle sıklaştı korkuyorum da doğum belirtisi olabilir mi diye
Eslemdemr0309 Syldz45 genelde uzandığımda oturduğumda oluyor artık bebek büyüğüdü icin normal ağrıması🥰
Gorkemm Gamze68777 valla bende onu merak ediyorum 😂 oğlum diyorum gel artık yani neyi bekliyorsun diyorum 😂😂 bugün sancılarım başladı ama daha açılma yokmuş doktor bekle dedi su filan da gelmedi bekliyorum valla öyle
Gorkemm Gamze68777 evet gittim doğum sancısı bunlar dedi doktor nst de çıkanlara açıklığa baktı daha yokmuş rahim yumuşamış kanala dayanmış bebek bugün de gelebilir 2 gün sonra da dedi daha ilk gebelik olduğu için biraz sürermiş sanırım gelmesi