Kızlar benimde bu zamana kadar herşey normaldi 34. Hafta covid oldum. Covid olduğumda bütün degerlerime bakıldı sadece dimer yüksek çıktığı için enox başlandi. 35. Haftada gittiğimde biraz kafası küçük gibi geldi ama pozisyondanda olabilir dedi.. birazda suyun azalmış dedi. 36. Ben başka doktora gittim tahlil vs bakıldı ast alt yükselmiş gebelik koleztazi olabilir dedi. Bebeğinde suyu 9 ölçtü. Perinatoloji yolladı. Oraya gittiğimde acil yatış önerdi. Bebeği artık alalım dedi. Bende kendi doktorum la konuşup imza atıp çıktım. Kendi doktoruma geldim. Oda olmadığı için nöbetçi doktor bakti.. 1 haftadır hiç kilo almamış 10 günlük gelişim geriliği var dedi. Safra asidi testi istedi. Çok şükür ii çıktı(5) Nstde ii çıktı bebeğin hareketleride ii çıktığı için kendi doktorumla görüşüp eve gönderdi.. dünde kendi doktorumla görüştüm seni çok Korkutmuslar dedi. Bebeğin suyu azalmış ama bitmemiş dedi sınır 10 senin 8.5 dedi bu çocuğu alsak prematüre olcak kuvezde kalır akciğer sıkıntısı yaşar dedi. o riski almak istemem dedi. En azından 37 haftanın içinde alalım dedi.. Kilosu 2550 düşük deil dedi sende minyon bayansin dedi. Bana kalsa 37 bitirelim ama sen stres yapmışsın salı günü alalım o zaman dedi. bana kalsa beklerim ama kiloda almıyor sonradan da pişman olmak istemiyorum.. kafam karıştı. Tüp bebek bizimki çok mücadele Ettik açıkçası 4. Denemede altın yumurtamla oldu. Gelişim geriliği son haftada yaşayan warmi veya su azlığından dolayı 37 de doğum yapan.♥️🤲