annelikheyecanim Kızlar 12. Hafta içerisindeyken bebeğinizin cinsiyeti kız gözüküp sonra değişen oldu mu doktorum %80 kız gibi görünüyor dedi 😌
Mhulya011 annelikheyecanim kesin olmaksızın kıza benzettim dedi ama hiç yüzdelik vermedi😂 bilmiyorum değişir mi ilk çocuğum da direk kız dedi bir sonrakinde kesin kız dedi okey bunda hala kesinlik yok😂
MerveEbru annelikheyecanim bende 13. Haftamda erkek olabilir dedi ama 20de kız olduğunu öğrendim canım. Henüz erken sonuçta doktorun tahmin yürütebilir ama kesin gözüyle bakılmasını doğru bulmuyorum en doğru sonucu detaylı ultrasonda öğrenebilirsin. Sağlıkla gelsin bebeğin ❤️
Melekebbr annelikheyecanim annelikheyecanim Başta kız dediyse doğrudur erkek yanıltıcı olabiliyor fakat kız rahim durumundan dolayı kesin tespit edilebiliyor ❤️
annelikheyecanim Mhulya011 Bakalım İnşAllah değişmez ama değişsede benim için fark etmiyor sağlıklı olsun da yeter ki 🙏🏻🌺 Ama insan diyor net olsun alışveriş yapayım 😄
Mhulya011 annelikheyecanim ay evet daha erken benimde 😂 14 haftalığım şöyşe 6 7 aylık olunca anca yaparız galiba ama kesin olmayınca bir sonraki kontrol günüde gelmek bilmiyor
annelikheyecanim MerveEbru İnşAllah hepimizin bebekleri de hayırlısıysa sağlıkla gelsin İnşAllah 😌🙏🏻 Ama bana da ekrandan gösterdi bende şeklini kıza benzettim hiç erkek organına benzemiyordu 🤭😄
annelikheyecanim Melekebbr Evet ekranda da baktım bende benzettim ki hissettiğimde kızdı zaten ama tabi doktor dedi daha zaman var bi kaç haftaya daha netleşir diye bakalım hayırlısı 😌🤭