pusatmom35 öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca. Doktor hatası tabiki. Aynı olay benimde başıma geldi ilk gebeliğimde. Gayet normal bir gebeliğim ve hiçbir sorun yokken doktorun beceriksizliği ile sezaryene alındım(bebeğin kakası gelmiş hemen alınmalıymışım) bence normal doğumu yaptıramıyor herkesi çeşitli bahanelerle sezaryene alıyormuş sonraları öğrendim, sezaryende plasenta parçalarını bırakmış baş edememiş kanama fazla diye dikmiş geçmiş sonrasında 3 gün hastanede yattım ve çıktıktan sonra günlük sabah akşam antibiyotik iğne ve antibiyotik hap olmak üzere 1 hafta kullandım ama durumum gitgide kötüleşti 10. Günde tıp fakültesine gittim crp değerim 400e çıkmış. Baktılar bana hemen yatış verildi ünlü bir perinatolog var profesör beni o takip etti sağolsun. Tam 3 hafta hastanede kaldım, plasenta parçalarını almak için küretaj yaptı, 3 ünite kan verildi. O beceriksiz kadın yüzünden doğum sonrası 1 ayım hastanede geçti ve damar yolu dayanmıyordu kollarımda sürekli ilaca maruz kalmaktan bebeğimi kucağıma alamıyordum, ağır ilaçları zararlarını saymıyorum bile. Sütüm bitmiş gibiydi resmen travmaydı benim için 2 yıl atlatamadım konusu açılınca ağlamaktan kendimi alamıyordum. Hastanede kim bakmaya geliyorsa doktor hepsi doktor hatası dedi. Hastanede çektiğim acıları ve hiç çıkamayacağım umutsuzluğunu hayatım boyunca unutmayacağım. O beceriksiz doktor yüzünden şu an 2.gebeliğimde plasenta previa ve akreata tanısı kondu önceki gebelikte endometrit olmak, küretaj yapılması hepsi riski yüzde 50 arıtıyormuş başıma geldi. Yani o pislik 2.doğumu da dolaylı yoldan etkiledi. Onun yanına bırakmazdım ama kayınpederimde doktor aynı hastanedeler o yüzden dava açamadım. İşini bilmeyen beceremeyen o işi yapmayacak. Başkalarının hayatı ile oynamak bu kadar kolay olmamalı.