2erkekannesiiimm Pazartesi günü 2. Bebeğimi kucağıma alıcam inşallah ilk doğumum normal doğumdu bunu isteğe bağlı sezaryen oluyorum beni neler bekliyor hiç bilmiyorum sezaryen olanlar neler yaşadınız anlatırmısınız
kuzeymomsss 2erkekannesiiimm misler gibi girdim çıktım. Ne olduğunu anlamadım bile, tabi sonrası ağrılı bir süreçti ama yanında bebeğin olunca hepsi geçiyor ❤️
Yigitinannesi_ 2erkekannesiiimm hiç hissetmiysn o an cnm ilk yürüyüş biraz acili oluyo sonra yürüdükçe aciliyosn 3 gün zor geçer sonra normale dönüyo insan kendim baktm ben oğluma 1.gunden beri ama tabi iyice toparlanmak bi 40 günü buluyo
Nur000 2erkekannesiiimm çok çok kolay Bi sezeryan doğum yaptım. Az ağrıyla atlattım. Normal doğumdan çok korkuyordum ama zorunlu sezeryan oldum plasentadan dolayı. Iyikide olmuşum 4 5 günde toparlandim 🥰 estetik dikiş atıldı izi belli bile olmuyor
2erkekannesiiimm Gamzekr suni sancı aldım ben zor bir doğumum oldu bebeğim ölücekti Rahime sıkıştı mosmor doğdu gözlerine kan oturmuştu o yüzden sezaryen istedim serklajlıyım bide bu sefer
Naile_7732 2erkekannesiiimm emın ol sezeryan normal kadar sancılı zor degıl ama sana tavsiyem ameliyat tan hemen sonra sade kahve ve bitter cıkolata ye ve cok cok yuru her yuruyunce daha cok kendıne gelırsın bıde eger belden olursan sakın basını cok saga sola cevirme cunku sonrasında baş agrısı edıyor bana ameliyat ta hemsıreler demıstı
Yesim 2erkekannesiiimm hiç korkma canım. Ben mecburi oldum ama hemen ayaklandım sadece yürümeye kalkmak zorluyor o kadar 💜