berfin_21 Kızlar merhaba nasılsınız ya bu kaç gündür ayakta fazla durunca ayaklarım kırmızı olup şişiyor bu haftalarda normal mi 18 haftalığım en son bebeğin kilosuda 250 gr dedi doktor
ipekveatlas berfin_21 benim de 18. haftamda 250 gramdı oğlum🥰 hemen tuzu kesmelisinn bol su ve hareket
berfin_21 ipekveatlas sen de bebeğin hareketlerini az hissediyor musun benim bu iki üç gündür az hareket ediyor ne olabilir
ipekveatlas berfin_21 ben doğum yaptım canım ama o haftalarda cok normal ben 18de hissedip bidaha günler sonra hissettiğimi biliyorum. her gün hareket etmesini bekleme 25ten sonra düzene girecek
berfin_21 ipekveatlas bu aralar fazla hareket etmiyor aslında 18 haftalığa girdiğimden bu yana hareketi azalmış öyle oluncada ister istemez insan korkuyor
Bybrs Benimde 18 +3 bir kaç gündür bende az hissediyorum korku ile bu his bebeğimemi ait diyorum aklım guzumda bundan önce daha sık hissediyordum 🤲🤔
berfin_21 Bybrs Aynn ben de 18 haftaya kadar iyicene hareket ediyordu hissediyordum ama bu kaç gündür dazla hareketi yok sanki takadi yok çocuğun hareket etmeye