😌 38+4de doğumum gerçekleşti. Devlet hastanesindeki doktorum bebeğimin beslenemediğini söyleyip eğitim araştırma hastanesine Sevk etti. Saat 1de hastaneye yatışım yapıldı fakat ne açılma ne su hiçbir şey yoktu. Suni sancıyla doğumumu baŞlatacaklarınj söylediler. Nstye Bağladılar. Ortam gerçekten kötüydü. Eğer öyle bir ortam olduğunu bilseydim Asla ayak atmazdım. Nstdeyken bir kaç kez çatı muayenesi yaptılar. Ama açılmam hiçbir şekilde yoktu olmadı da zaten. Saat 7ye kadar öyle kaldım. Yanımda başka gebelerdr vardı su sancı alanlar normal sancı çekenler. Onları gördükçe ve duydukça iyice psikolojim alt üst oldu. Bebeğim kendini kaşıyordu sürekli 7 saatin sonunda doktor gelip ultrasona bakmak istedi baktı sonra da seni normal odaya alalım. Sabaha kadar dinlen herhangi bir değişiklik olmazsa suni sancı verip bekleyelim dedi. Ben kadar sürecek diye sorduğumda ise 12 ile 24 saat arası sürebilir dedi. Hemen eşime haber vermelerini istedim. Eşimi aradılar gelip imza ver beni çıkart hemen dedim. Gelip çıkarttı beni özeldeki doktoruma haber verdik. Hemen çağırdı saat 9da özele yetiştik. Doktorum ve ebe baktılar. Ebem çok iyiydi. Çatı muayenesi yaptı doktorum gelene kadar. Beni dinlersen sezeryan ol normali zorlama bebeğine yazık dedi. Doktorum gelip baktı çatıda açıklık hala sıfır ama bebeğimin doğması gerek. Kendine güveniyorsan epidural ile yapalım dedi tamam dedim. Sonra ultrasondan bakmak istedi. Kordonlarını kontrol edelim dedi. Bi baktı ki tam 3 yere dolanmış ve düğüm olmuş. Boynunda karnında ve bacaklarında. Bu yüzden bebeğim beslenemiyormuş. Ve bunu devlettekiler bana söylemedi. Acilen sezeryana almamız lazım suni sancı verirsek ikinizinde kalbi dayanmaz dedi. Saat 10da sezeryana alındım. Tam uyutmadılar ilk TEMA’sı yapmak istedik bebeğimle. 15 20 dakika sonra bebeğimin o mis kokusunu aldım. Öyle bir şey ki heyecandan titremeye başladım panik oldum sonra tamamen uyutalım seni dediler çünkü panik olmaya devam ettim. Sonra uyumuşum zaten bi uyandım. Üstümü örtüp çıkartıyolardı. Uyanır uyanmaz kızımı sordum. Babasında dediler. Kaç saattir içerideyiz dedim yaklaşık 1 saat oldu dediler. Eşim kapıda gözleri dolu dolu beni bekliyor. Kızımız odamızda hadi gidelim dedi. Odaya geçtik kızımı doya doya kokladım. 11.30da odamızdaydık ertesi gün 10da evimizdeydik. Allahım herkesin yardımcısı olsun. Çok dua etmiştim kızıma sağ Salim kavuşmak için. Devlette kalmış olsaydık belki hala yatıyorduk ve belki de kızıma kavuşamayacaktım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. 🙏bu arada dikişlerim estetik oldu sadece bir çizgi gibi bişey görünüyor başka hiçbir şey yok. sorularınız varsa alabilirim