Nurcin Sjana ben de 06.06 istedim. İzinliymis o gün.. 07.06 artık dedik. Ama normal duş alır saçımı yapar giderim… Zaten doğumdan sonra saç Mac makyaj bilmem ne umrunda olmuyor diyorum ama yapanda yok değil yani 😄
Sjana Nurcin o da fotoğraf için vs gelenler hep yakınımız olucak ki çok da insan gelip gitmesini istemiyorum hele ki böyle bir dönemde
Sjana Vasviyeb yaaa 🌸 Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza 👶🏻 Bende 6 haziran pazartesi olsun dedim ama doktor doluydu o gün 06-.06 denk getirmek istemiş anneler benim hiç aklıma gelmemişti🙈😂
Sjana Kbraaz bizde bugün 36+2’deyiz 38+4 sezeryan olucak beklememiz bir şeyi değiştirmez ters olduğu için tam tersi etkiler dedi 🤦🏻♀️ Hep normal doğum istiyodum o da olmadı maalesef
Sjana Vasviyeb bende doktor deyince aydınlanma yaşadım tartışanlar bile oluyomuş o tür tarihler için🤦🏻♀️😂
bir_pasa_annesi Sjana ksiden kişiye değişir belki ama ben kötü şeyler yaşamadım valla her doğum kendine özeldir hep iyi düşün iyi şeyler gelsin başına kuzum devlette ni yapacan özelde bir gece kalıyorsun sadece
Sjana bir_pasa_annesi beylikdüzü medicanada olucak doğum normalde bir sezeryanda iki gece kalıcaksınız demişti dün tekrar sordum iki gün misafir edicez sizi dediler
Sjana MihrimahVeAnnesiii hahahahha şok😂 arkadaşımda öyle olmuştu ben de hep o korkuyla her şeyi arabaya koydum duruyo🤦🏻♀️😂 tarih aldık ama ne olur ne olmaz diye
FusunF Sjana valla bende birşey çıkartmadılar ama tabi bilemem hastane olarak değişkenlik gösterebilir 😀
Kbraaz Sjana ağrılarınız çok oluyor mu ? Başı sağ kaburgamın altında olduğu için oturduğumda bir süre sonra sanki sıkışıyor sığamıyor hem kasıklar hem kaburgam ağrıyor 😔 Kendi o pozisyonda rahat mı bilemiyorum haftaya kontrol var bakalım 🤔
bir_pasa_annesi Sjana özel demi ben orda oturmadigim için bilmiyorum cnm demekki her hastane değişiyor benimki 1 gece yatırıyor sabah 9 gibi taburcu ediyor
Sinemmmmm58 Sjana ah ah suslenip puslenip hazirlikli gidecektim planliydi oysa 🤣🤣 sabah bi kalktim 37+4 de suyum geliyo hemen evimi topladim dusumu aldim kizimin cantasini hazirlayip anneme biraktim direk acile gittim ve 1 saat icinde doguma alindim🤣
bir_pasa_annesi Nuuur0 erken doğum değildi benimki onun için gerek duymadı zaten doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullandım
Sjana Nuuur0 dün kontrolde bir şey söylemedi haftaya pazartesi kontrol var son kez belki o zaman söyler bende notlarıma yazıyım sormak için ilk defa duydum