Azra41 Aysehsdmr ay netten bakıp yapmıştım kuzum kaç ay geçti inan biliyorum 😂 sabah ilk idrarımla yaptım 😁
Royem62 FDM220 seni tebrik ediyorum canım bu tamamen tezi doğrulama yada çürütme üstüne açılmış bir sohpet postu değil mi yani teşekkürler böyle anlayışlı kişilerde oldugu için gerçekten
Aytiii Annelerimiz lütfen yorum yaparken saygı çerçevesinden çıkmayalım. Unutmayalım burda çok hassas dönemlerinde olan Annelerimiz(Anne adaylarımız) var‼️❤
Deletedmom7373700 minikumutlar umarım güzel haberler alırsınız tez vakitte. Niyetim zaten konu uzatmak değil. Burda yaptım çıktı çıkmadı diye fikir belirten insanlar gibi fikir belirttim bende sadece. Ama bir kesim tarafından fazlaca yanlış anlaşıldı 🤷🏻♀️ Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. İyi geceler 🙏🏻
Yavuzseliminannesiii minikumutlar bende karbonat denedim çok az köpük oluştu ertesi gün test yaptım çift çizgiyi gördüm 😊
TugceArslan minikumutlar Yaaaaa 😍 Valla 33 haftalığım şuan. Unuttum ama çamaşur suyu değer değmez hemen köpürdüğünü hatırlıyorum. Youtubedaki videoda hamile olmayan da hiç bir değişiklik olmuyordu saniyeler boyunca. İnşallah doğrudur🙏🏼🙏🏼🙏🏼
minikumutlar TugceArslan ay evet yaa onda bişey olmuyo canım benimde böyle sabun gibi köpürdü saniyeler sonra🫠🫠
minikumutlar TugceArslan yaa sizinki de böyle mi köpürdü tengü faln bulanıklaştımı https://imgyukle.com/i/R9kNzo