Mere minikumutlar ben gebelik testi yapmadan bi gun once yapmistim youtubedan video izleyerek ve test yaptigimda pozitifi gorunce sasirmistim belki herkeste ayni tepkimeyi vermeyebilir ama izledig videoya gire hamileydim testle de saglamasi yapmis oldum
Burcu0707 minikumutlar gecen gun wc ye camasir suyu dokmustum temizlensin diye.15/20 dk sorna wc ihtiyaci icin gitmistim dup duru suydu wc ici klozet.idrardan sorna kopurmekten bir hal oldu bira gibi😁 27 haftalik hamisim.cok koppuruo
minikumutlar Burcu0707 çok köpürmedi ama böyle üstünde oluştu rengi çok değişti böylee rengi çok değişti koyulaştı gibi
Mere minikumutlar hayir oyle siradan cokta inanarak yapmamistim acikcasi ama reglime 3 gun vardi test almaktan bikmistim sansimi denedim. 😂😂
minikumutlar Mere yaa inan bende o durumdayım bende dün öylesine yaptım ama böyle rengibulanıklaştı böyle koyu renk olmaya başladı üstünde az köpürdü beklemedim hemen döktüm 😅😅😅
Mere minikumutlar köpürmesi de olabilir ama en belirgin baloncuklarin asagidan yukari cikmadi youtubeda bi video var izle daha net anlarsib
TugceArslan minikumutlar Yoo akşam saatleriydi. Yarını beklemiyim diye düşündüm, kan vermeye gidecektim. Heyecandan deneyeyim dedim bu yöntemi de duymuştum 😅
TugceArslan minikumutlar Yaaaaa 😍 Valla 33 haftalığım şuan. Unuttum ama çamaşur suyu değer değmez hemen köpürdüğünü hatırlıyorum. Youtubedaki videoda hamile olmayan da hiç bir değişiklik olmuyordu saniyeler boyunca. İnşallah doğrudur🙏🏼🙏🏼🙏🏼
FDM220 minikumutlar hiç gerek yok böyle konuşmalara canım sende oda seni kırmasın üzmeyin birbirinizi küçücük şeylerden dolayı oda kendi fikrini söylemiş saygı duymak lazım iki taraf olarak 😊❤️