gurbetcianne97 minikumutlar doğru olduğunu düşünmüyorum pek. İdrar da çamaşır suyu da birer asit tepkileşmeleri çok normal bence🙈
Peperonni minikumutlar Canım ben deniyordum önceden 😂😅 ama doğru değil bence eğer gebe kalırsan idrarın sabah daha koyu oluyor ilk idrar ve biraz asitli görüntü oluyor aklında olsun
MinnieMouse minikumutlar valla ben onu hiç denemedim ama 9 haftalık hamileyim geçenlerde klozete çamaşır suyu döktüğümü unutup wcye girdim. Kalktığımda köpürmeyi görünce aklıma geldi 😅 acaba dedim bu test işi doğru mu 🤣
minikumutlar gurbetcianne97 yaa videosunu izledim youtube dan gebe olanın kine koyuyo rengi değiişiyor köpürüyo gebe olmayana koyuyo bişey olmuyo rengi bile değişmiyo😅
gurbetcianne97 minikumutlar o videoları bende biliyorum da ne biliyim da pek inandırıcı gelmiyor bana😁
minikumutlar Peperonni sağol kuzum valla regliye 10 gün kala kasık ve belde ağrılarım oluştu da böyle kasılma gibi sürekli çişe gidiyorum wcden çıkıyorum yine gelmiş gibi hissediyorum😅😅
annesinin_beybisi minikumutlar doğru değil ben denemiştim bir de garanti olsun diye anneme de yaptim testi😅 onunki köpürmedi benimki köpürdü aha dedim hamileyim ama adet oldum . idrardaki asit oranıyla ilgili köpürüp köpürmemesi😄
Anne4142 Testi yapan kişinin idrarı çok asidikse tepkime tatbiki verir. Bol su içilen bir günde idrar dansitisesi azalacağından tepki vermeyecektir. Yani diyeceğim o testler güvenilir yöntemler değil kızlar 💐🥲
Peperonni minikumutlar Valla bende hamileymişim adet olacağım sanıyordum baya karın ağrım oluyordu kendimi tuttum baya test yapmadım en son ve hamile olduğumu öğrendim 😂 darısı başına inşallah sende hamilesindir
MissMuso minikumutlar renkten ziyade çok aşırı bir köpürme oldu. Daha önce de gecikmem olunca köpürme olmamıştı ve hamile değildim o zaman. Gebeliğin başında 3 4 gün gecikme olunca yine yaptım klozet köpük banyosu yaptı ve sonuç pozitifti
Minmin minikumutlar ben denedim kaenonat çamaşır suyuyla rengi değiişmedi ama köpürmüştü hamileymişim jdjdjdkdkf