ozgnr-Al Bu haftalarda iç çamaşırı ıslanan var mı ? Suyum mu geliyor anlamıyorum şeffaf ıslaklık var 🥺
181019 ozgnr-Al eger enfeksiyon varsa ondanda çok akıntı olmus olabılır mantar vardi benım baya altıma kaçırmış kadar oluyordu
ozgnr-Al Ozgeozgul önceden Demir para büyüklüğünde ıslanmam oluyordu bugünde baya yürüdüm hava sıcak terlemiş miyimdir bilemedim 🤯
A152245 ozgnr-Al ben ne zaman uzun yürüsem akıntım oluyor. Çok ayakta kalırsam vs. Hemen ıslanıyor külot. Doktora sordum olabilir dedi. Fazla uzun yürümüyorum artık. Tek seferde fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum.
ozgnr-Al 181019 doktoruma bir yazayım ben çok geçmiş olsun canım benim hepimiz sağlıklı sıhhatli vaktinde alırız kucağımıza inşallah 🤲🏻
Gmz-aykt ozgnr-Al kontrolde rahim ağzınızi ölçüyor mu doktor? Benimde islaklik oluyor akıntıyla ama anormal bı durum yok öyle çok akinti şeklinde değil
ozgnr-Al Gmz-aykt ölçmedi hiç 🤷🏻♀️ Kontrolüm var cuma günü daha var doktorumla irtibata geçeceğim endişelendim biraz
Gmz-aykt ozgnr-Al çamaşır ıslanıyor hafiften şimdi yaz da geliyor terliyoruz ama ultrasonda bakıyor doktorlar normalde siz konusun bence bı gidin baksın ozaman