bahararz Kızlarrr hangi doktora gidiyorsunuz, muayene ücretini ne kadar ve doğum ücreti için ne dediler?
EmirinBusrasi bahararz samsunun neresindesin canım belki yakinizdir 🥰 bende samsundayim ben devlete gidiyorum ama özele gitmiyorum
Hande1nur bahararz merhaba bende Atakum dayım,benim doktorum Liv de Tolga Şişli,ama kendisi şuan özel klinik açtı hala ona devam ediyorum çok seviyorum ilgisi alakası bilgisi neşesi çok iyi,ama doğumlari yine liv de yapiyor
Banuclk Melekebbr Nagihan hnm ilk doktorum ve bi daha gitmem çok ilgili değil düşük yaptım hiç sormadı bile nerde olduğumu ??? Bi daha asla
bahararz Melekebbr nagihan yılmaz o biliyorum canım bi arkadaşım önceden ona gitmişti ve çpk pişman oldu
Feyz-al Ben büyük Anadoluda Özge piri mantar a gidiyorum çok.memnunum . ,Muayene ücreti sendikan varsa ,210 yoksa ,300. Doğum da ,4500 du ama artmis olabilir
ozgetoozge Feyz-al Bende Özge Piri Mantara gidiyorum. Eşim hastane çalışanı olduğu için indirimli rakamlarla ödüyoruz doğum ne kadar bilmiyorum
Melike2306 Büyük Anadolu Sefa erdem Özhan’a gidiyorum muayene indirimli 260 veriyoruz doğum 5300 Haziran ayında zam geleceği söylendi