Larakaya Bebeğime park yatak almayı düşünüyorum önerileriniz varmı kızlar kullanışlı bişi olsun istiyorum
Sbm050421 Larakaya canım ben Kraft calipso prime aldım, 2 ay oldu fiyatı neredeyse 1.000 TL artmış 😕 tavsiye ederim bej rengini aldım ben 😊
Smyye1B Larakaya Civilde indirimler var şuan canım Kraft ve Kanz markalarda 😇 Ben anne yanı olanlardan almadım ara katlı olmasına ve sallanma özelliğine dikkat ettim. Sonuçta anne yanı olabilende de kalkıcam ara katlı olanda da diye düşündüm. Dönence ve alt açması da yok 70X110 aldım biraz fazla büyük kapıdan geçmiyor maalesef. Kraft marka aldım şuan aldığım o modelin satışı yok. Olsaydı önerirdim.
benito Larakaya elele madre anne yanı park beşik aldık. Hatta bugün geldi, kurduk, gayet şık ve kullanışlı duruyor. Ara katı ve sallanma özelliği var. Müzikli dönencesi ve alt açma ünitesi de var. 3-4 yaşına kadar rahat kullanır gibi duruyor. 1600 liraya almıştım
Larakaya Sbm050421 https://resimyukle.io/g/AWiIauPEdh aldığın beşik bundanmi canım dolapta gördüm az kullanılmış 1000 TL acaba alsam mı bilmiyorum ilk çocuk 3000 bin ’tl verecek durumum yok bı beşige
ahenkk_1224 Larakaya ben kızıma ilk sepet beşik almıştım 5 Ay içinde yatabildi o kadar para verdik uzun süreli kullanım olmadı. Daha sonra letgodan sıfır ayarında park beşik aldık çok temiz gerçekten yırtık sökük bisi asla yok. E bebekten de içine ortopedik yatak aldık. Park beşiği 5 6 Ay önce aldık sanırım o zaman hersey daha uygundu ikinci eller bile biz 180 tl almıştık. Şimdi tekrar hamileyim. Nasip olursa bebeğimi sepet beşikte yatircaz bir müddet sonra ona da letgodan park beşik bakacağım. Şimdi ikinci eli bile daha pahalı olmuş.
ahenkk_1224 Larakaya bir de alırsan 70×110 bak ölçülerine derim 🌸 letgodan dolaptan olsun ne olcak temiz olduktan sonra 🌸 ben oto koltuğu da letgodan aldım inanır mısın 100 tl ama işte Ankara dan baktım konum olarak Ankara dan bakma imkanın varsa letgodan Ankara bakarsan çok temiz ve çok uygun bulursun 🌸
Sbm050421 Larakaya aynen canım Bundan gibi ama kapitoneli , trendyola yaz dediğim modeli canım , kenarları kapitoneli , temiz bulursan dolaptan da alabilirsiniz bence , bebek ürünleri genelde temiz oluyor zaten hiç fazla para verme
annesinin_beybisi Larakaya ben 900 tl ye aldim yaninda da yatağı hediye . babymall sitesinden aldım fotoğrafını atabilirim istersen
Bebek_5467 annesinin_beybisi bende park beşik arayisindayim rica etsem fotoğrafını ve linkini paylaşabilir misiniz
Mlkysf Larakaya canım alırken dikkat ettigin şey kenar kısımları olsun bazıları oval bazıları düz geliyor 4 köşe kenarları varya anlatabildim mi bilmiyorum ama düz alırsan kapıdan çıkartmak kolay olur ovaller kapıdan geçmiyor
annesinin_beybisi Bebek_5467 ya paylaşacaktım ama wifi den giriyorum internetten cok kötü bir türlü yüklemedi fotoğrafı. babymal sitesine girersen zaten orda görürsün fiyatı 879 tl ben bayramda aldim yaninda yatağı da hediyeydi ama şuan yatak hediyesi yok. rengi gri 70×110 ölçüleri de
Bebek_5467 annesinin_beybisi https://www.babymall.com.tr/duux-capton-oyun-parki-70x111-cm-grey-p-24768 Bunu buldum yatak hediye yaziyo hala fiyatı 899 lira
annesinin_beybisi Bebek_5467 evet bu . ben az önce baktığımda yatak hediyesi yoktu başka bir yere baktım herhalde yanlışlıkla. trendyolda falan da var da
Larakaya Bebek_5467 canım bebek büyüdüğünde alt kata indirebilme özelligi varmı sadece ara katmi kullanılıyor
Bebek_5467 annesinin_beybisi evet trendyolda dediğiniz fiyat daha uygun ama yatak alınca daha pahalıya geliyo bunu almak daha mantıklı. Yatağı kendisi falan nasıl kaliteli mi bide bebek kaç yaşına kadar yatabilir
annesinin_beybisi Bebek_5467 3 yaşına kadar yatabilir yatağı şilte tarzı yataklardan yani cok kaliteli birsey değil ama bence gayet yeterli kalınlığı vs.