sibelkalayci Merhaba kızlarrr ben12+3 hamileyim 44 kiloyum. Sizin karnınız ne zaman çıkmaya baslsdı ve cinsiyet neydi nasıl anladınız tahminleriniz çıktımı 😇 ben her gece rüyamda görüyorum
deletedmom209 sibelkalayci ben 45 kiloydum o haftamda 20 ye kadar kilo almadım sonra bi tek göbek çıktı birden şimdi 9 aylığım ama 5 aylık gibi göbeğim var
EmineIsbilir sibelkalayci benim 20.haftam da çıkmaya başladı göbeğim bariz hissediyorum hareketlerini de oğlumun 🤲🏻💓
MelikeHayrunnisa sibelkalayci 18 haftalık çıkmaya başladı canım. Şimdi 24+4 haftalığız 7 aylık gibi duruyor😒🤦♀️👼🏻
Ruhh sibelkalayci bende hep erkek diye hissetmiştim kız dedi doktor biricik bi prensesim olacak inşallah benim karnım da 20 haftadan sonra cıkmaya başladı şimdi 34 haftalıgız ama karnım çok küçük hareketlerini cok net hisediyorum ama 😊👶
Feridekb sibelkalayci bende hep erkek hissediyordum 14. Haftamda öğrendim cinsiyetini de :) hissettiğim gibi oldu yani
tugbaninmucizesi sibelkalayci benim Erkek canim. Hemen çıktı hem gaz hem şişkinlik diyorlar aslinda 16 dan sonra cikarmis su an 16+3. Um 15 den sonra karnim çıkmış gibi hissediyorum 😊
Nazife86 sibelkalayci tatlim ben şuan 12+4 ve karnım çıkmaya başladı hafifçe, ama benim 3gebeligim zaten göbekliydim hafif 🙈 doktorumun degisine göre her artan çocukta daha erken çıkıyormuş
AysegulAloluAcikgoz sibelkalayci benimde 16. Hafta cikmaya basladi canim göbüs 45 kiloyum suan. Cuma gunu doktora gidecegim nasipse cinsiyetinide ogrenirim insallah gösterirse minnoş. 😊
Birguzelanne Hanımlar 13+1 haftalık hamileyim 2 3 gündür dinmeyen biraz şiddetli bir sağ kasık ağrım var acaba siz de de oldu mu hiç lütfen yardımci olun