16 Mayıs akşam üstü mide bulantısı ishal karın ağrısı başlamıştı akşam 9 gibi acaba doğum belirtisi mi diyerek hastaneye gittim nst baktılar sancı yok çatı muayenesinde açılma yok ebe normal mi istiyorsun üst kemik çok basık zorlanırsın dedi (ben normal istiyordum) sonra doktorumu aradı doktorda yarın alalım bebişi sezeryanla dedi(bebeğim 37. Haftada 2677 gr olduğu için doktor küçük normal kaldıramayabilir demişti) ben de eşim burada yok haftaya olsun dedim tamam yarın kontrolünde gün ayarlarız dedi acile indim serum takıldı eve gittim gece midem yine bulandı sonra uyumuşum sabah 7 gibi eşimi aradım ben iyiyim iyileştim biraz dedim kapattım hiçbir şeyim yoktu 9 gibi bi anda sancılarım gelmeye başladı ama o acıyı tarif edemem dakika da bir sancı geliyor sıklığı çok fazlaydı hemen üstümü giydim ve hastane çantamı alıp doktora gittim (normalde randevum 14.10du ama ben saat 10:00 gibi hastaneye gittim) hemen doktor açıklık baktı 2 cm açıklık olmuş doğum başlamış dedi ultrasonla baktı ama ben sancıdan hastaneyi ayağa kaldırdım😅 doktorum sen kontrolsüz bağırıyorsun böyle normal yapamazsın dedi tamam sezeryan yapıcaz dedi ve hemen tekerlekli sandalye ile beni odaya götürdüler yatışım yapıldı tahlilleri hemen yaptılar ama ben nasıl ağlıyorum çünkü eşim kocaelinde ben Malatya’da doğuma yetişemeyecek diye bi taraftan da hemen doğsun diyorum çünkü çok ağrım vardı saat 11.40 gibi beni ameliyata aldılar spinal oldum ve 12.01 de meleğim dünyaya geldi hiç uyutmadılar her şeyi duydum bebeğim kakasını yapmış ciğerlerine kadar gitmiş doktor takip edeceğiz küvöz olabilir dedi midesini yıkamışlar sonra yanıma getirdiler ama çok duramadı odaya çıkarmışlar oksijen desteği vermişler daha sonra ben çıktım bebeğim 38+1 de 3165 gr 50 cm ve şuan sağlıklı Allah’a şükür sağlığı iyi uzun bir hikaye oldu kusura bakmayın ☺️