Ark BusePolat kıyamam sana tabi ben son 98 de böyleysem son haftalarda kabuğuna sığmam kendimi biliyorum 😁
BusePolat Ark Allah tüm gebelerin yardımcısı olsun zor ama çok güzel bi duygu hele doğunca ahh ahh iple çekiyorum 🥰
edis22 aslhankrhan94 ayni ben. Son 99 adettendir anketi acmaya sabirsizlaniyordum oysa simdi cok sukur 58e geldik bile🤲🏻🥰
Ark Zehra2147 biter kuzum panik yapma bebisin geleceği zman belli Rabbım sana hissettirir kolaylıkla gelsin inşallah yolu bitirdin neredeyse en güzel bekleyiş başladı annesi 🙏
Defnenin_ebeveyni Son 22 gün bizde de Allah’ın izniyle. Rabbim herkese kolay hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah 🙏
Deletedmom2265 Ark Son 59 diyor uygulama tabii normal olursa çatı muayenesine girince netleşecek 🫣 Herşey hazırlandı çamaşırlar yıkandı çantaya yerleştireceğiz sadece 38.haftada evi dip bucak temizledik mi tamamdır bu iş gelsin yavru kuş 🦢 🌸
Luckyy Yeliz6767 Ark Son 3 gün diyor Çarşamba 40 haftamız doluyor ama yalancı sancılar dışında gelen giden yok bebeğim iri bir bebek şuan 4 kilo nolur dua edin normal doğum yapabileyim ikinci doğumum olacak ilki normaldi 39+3 te 3 kilo doğmuştu Çarşambaya kadar 4 kiloyu çok geçerse doktor kesinlikle sezeryan yaparım dedi 😢
Ksks07 Ark 70 kaldı uygulamada asırı uzun geliyor 😁 ve karnım hala pek yok ne ara büyüyecek ve doğacak diyorum 😂