Ark Zehra2147 biter kuzum panik yapma bebisin geleceği zman belli Rabbım sana hissettirir kolaylıkla gelsin inşallah yolu bitirdin neredeyse en güzel bekleyiş başladı annesi 🙏
127383 Ark yok kuzum daha belli değil bakalim çatı muayenesi daha olmadim. Hemde nasil heyecan var hem bizde hem bebiste😁 o da bizi merakla bekliyor
NeseA 37 gün kaldı:) kasılma sertleşme bacak arası ağrısı bel sırt ağrısı yorgunluk hepsi var bende:) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻😘
ebru2871 Ark 39 günümüz var uygulamaya göre bir aksilik olmazsa çok şükür herşeyimiz iyi hastane çantamızda ufak eksiklerimiz var ama doğuma gitsem herşey tamam
Mutlubirhamis Ark bİzim 74 günümüz kaldı 🥰 heyecan dorukta. Son hazırlıklar yapılıyor doğum çantamızı hazırlamak için sabırsızlanıyorum 😁
BusePolat Ark Yok bacım yok son ay hiç gecmiyo kontrole gitmek için can atıyorum belki az biraz sancı çıkarda 2 haftaya dogurursun der 😅
Ark BusePolat kıyamam sana tabi ben son 98 de böyleysem son haftalarda kabuğuna sığmam kendimi biliyorum 😁