Ark Biz 100 den geriye saymaya başladık 99 günümüz kaldı baya heyecanlıyım sizler ne durumdasınız hazırlıklar bebislerin sağlıkları hadi heyecanımızı paylaşalım 😁
T1996 Ark ikinci kez böyle posta cevap yazıyorum… ilki 99gün kalanlar postuydu inanki dündü sanki zaman ne çabuk geçiyor… Allahın izniyle 35 gün kaldı😍😍😍😍😍
Ark Diloss_14 yaaaa maşallah yolu bitirmişsiniz sağlıkla kolaylıkla dünyaya gelsin hazırlıklar bitti mi heyecan ne durumda ven uyuyamazdım çok sabırsız biriyim 😁
Ark Minikanne123 uzun bir yolculuk geçti az kalmış sağlıkla gelsinler sizde kolaylıkla dünyaya getirin inşallah 🙏
Ark BusePolat geçmiş olsun kuzum her zaman dilimde bir yerimiz ağrıyor insallha kısa sürede geçer az kalmış kolaylıkla bir doğum nasip olsun hepimize sancılar ne durumda oluyor bu aşamada
Ark T1996 yaaa 😁 inşallah bizde çabuk kolaylıkla geçer ben şimdiden heyecanlıyım henüz odası hazır değil oda panikletiyor inşallah kolaylıkla hallederiz 🙏
Ark cgdemm3 yaaa ne güzel bende ışınlanmak istiyorum son 20 lere 😍 hazırlıkları tamamlayabildiniz mi sizinde sağlıkla gelsin inşallah
Ark 127383 maşallah heycanlı zamanlara ha geldi ha geleceksiniz sizde sizin doğum nasıl olacak belli mi
ozlemoo Programa göre son 17 bekliyoruz tüm hazırlıklarımızı tamamladık 🥰 Ara ara sancı geliyo gibi aşağı doğru baskı var ama doğum için başka bir belirti yok salı günü çatı muayenesi olucak.
Ark ozlemoo maşallah canim az kalmış hazırlıklarda bitmiş şükür inşallah kolaylıkla gelir sağlıkla büyütürsen savcılardan yoklamaya başlamış asıl geri sayım sizin başlamış 😊
Damlaaa34 ozlemoo benimde 14 gün kaldı aşağıya baya baskı oluyor yürürken özellikle yarın ilk çatı muayenesii bakalım nolacak 🥲
Ark Elifismail12 yaaaa 😍 geliyor bebiş doğum nasıl olacak belli mi hissettiklerin çok normal güzel her anı iyice kaydet ilerde özlemle hatırlanacak
Ark Ecemhiram program genelde doğru ama neden o kadar dediniz gelişimi mi ileride bebisin 81 le 69 arasında baya zaman farkı var çünku