Esma55 Merhaba Güzel anneler bebeğim 35. haftadan beri doğum kanalında normalde bebekler yüzleriyle aşağı doğru bakarlarmış benimkisi bana doğru yani yukarı doğru bakıyor Böyle doğumlar zor oluyor diye duydum tecrübe eden var mı
BoyGirlAnnesi Esma55 benim eltimin bebeğin de aynısı olmuştu doğum yapacağı zaman 7.8 cm açıklığı varken son anda bebek kanalda dönmüştü o yüzden sezeryana aldılar senin daha zamanın var belki normal pozisyonu alır
FeriDee Esma55 yüzü size mi dönük benimde Bayadır öyle hatta o yüzden yüzünü bile göremedik doğru düzgün böyle olunca zor mu oluyo doğum
Esmk Esma55 benim oğlum göğe bakarak doğdu canım komaydı bnm doğumum şükür ama dr bilir tabi belki bi açısı falan vardır
ipekveatlas Esma55 ben öyle normal doğum yaptım biraz uzun sürdü ayrıyetten iri olduğu icin dönmesi cok zor oldu mecbur öyle doğurttular beni
SunnyG Ben de uygun boyun pozisyonu yoksa sezaryen gerekebilir diye biliyorum ama 35. Haftadasın daha. 36da bile pozisyon değiştiren bebekler var. Şimdiden kafaya takmaya gerek yok.
Esma55 SunnyG BoyGirlAnnesi Bebek-C Yok yok 37+4 deyım 35 den beri kanalda dün doktor dedi daha dönmez baya derin de
Bebek-C Aynen ben de yukarı bakıyorsa sezaryene alıyorlar diye biliyorum ama bu haftalarda çok hareketli oluyorlar her an geri dönebilir
SunnyG Esma55 O zaman sezaryene dönebilir belki, doktora bağlı. Bence takılma buna şimdi yapacak bi şey yok çünkü. Bebeğin insafına kalmışsın :)
BoyGirlAnnesi Esma55 vallahi orası hiç belli olmaz işte eltimin son dakikalara kadar hersey yolunda giderken doğum oluyorken döndü hemen eşinin onayını alıp doktor acil sezaryana aldı düşünün o bebeğe bağlı inşallah döner de doğumunuz normal olur eğer dönmezse sezeryan olur zaten
Esma55 FeriDee yüzü siE doğruysa o doğum lar daha zor oluyormus öyle dedi Dr ama normal doğum yap bilirsin dedi