Misafir-34 Arkadaşlar selam kızım 22 aylık hala emiyor ve hamileyim 15 haftalık siz ne yaptınız emzirdiniz mi hamilelikte 🥲
bademomm Misafir-34 Bende oğlum 19 aylıkken hamile kaldım ve emzirmeyi bıraktım doktorum da emzirme dedi zaten
Tospikannesiiiii Misafir-34 kuzum zaten bebişin baya büyümüş yavaş yavaş kesersen senin için de kolay olur ben 13 aylıkken kesmek zorunda kaldım hamileyim bende emxirecektim ama malesef sütüm dokunmaya başlamıştı ogluma
Sinemmmmm58 Misafir-34 6 aylik olana kadar emzirdim kizim 13 aylikken hamile kaldim kendiliginden birakti 19 20 aylikken
Misafir-34 bademomm ya işte doktordan doktora değişiyormuş ben daha sormadım doktora zaten 2 ay kaldı yaşının dolmasına inşaallah bırakır ama zor gibi 🥲
elifgenc Tospikannesiiiii geçmiş olsun, dokunmaya başladı demişsiniz ne oldu acaba tam olarak? Bir de kaçıncı haftadan sonra
elifgenc Misafir-34 benim kızım da 17 aylık ben de 7 haftalık hamileyim, doktorum 6. Aya kadar emzirebilirsin dedi ama çok iyi beslenmen lazım dedi
Tospikannesiiiii elifgenc ben 12 haftalık hamile idim bıraktım bebegim içmek istemiyordu artık geri çekiyordu kendi bide gaz sancıları çekiyordu sütten diye düşünüp vermedim düzeldi sonra verdim gene başladı sütten olduguna emin olup kestim doktorun da tavsiyesi ile bazı annelerin sütün tadi içerigi deigşiyor demişti hamile iken
Merel Misafir-34 Kizim suan 13 aylik ben kizimi 1 yas 3 hafta emzirdim her hafta bir emmeyi yani oğünü kesip emzirmeyi birakdim.. Suan 5.5 aylik hamileyim hamile oldumu ogrendim de kizim 9 aylikdi.
elifgenc Tospikannesiiiii anladım teşekkür ederim, ben de aslında çocuğa dokunsun istemem tabi, ama zaten çok şükür bu vakte kadar emdi, tadı değişip de kendi bırakırsa benim için kolaylık olmuş olur, bakalım nasıl olacak 🤷🏻♀️
melekzehra Deletedmom_34 şuan 11 aylık ek gıda alıyor mama içmedi Pınar’ın çocuk devam sütünden içiyor öğle uykusuna yatıracam zaman bide gece uykusuna yatıracam zaman 2 defada gece içiyor