Burcusenkoc Yigitegeninannesi benim çok yüksek çıkmıştı canım hatta araştırdım kemik karaciğer has. Yazıyordu korktum Ama kullandığım vitamin artık fazla gelmeye başlamış doktorum bıraktırmıştı kaçıncı haftadasın ?
Yigitegeninannesi Burcusenkoc 29 +3 hangi vitamin fazla gelmiş d vitamini eksikliğinde görülmez mi bende araştırdım karaciğer kemik yazıyordu senin ilacı bırakınca düştü mü naptiniz düşürmek icin
Burcusenkoc Yigitegeninannesi benim zaten son haftalarımdı 36-37 imom kullanıyordum bıraktırdı doktorum sonra 38 de doğumun oldu zaten
Burcusenkoc Yigitegeninannesi hayır kullanmayı bıraktığım için düşmüştür sanırım baktırmadım bir daha Ama bir şey olsa doktor söylerdi
Yigitegeninannesi Burcusenkoc ben regenexsis ve d vitamini kullanıyorum bunlardan mi keser acaba daha 30 haftaligim ama kesmez herhalde öyle bitsey demedi gel testler yapicaz dedi özel hastane belası sürekli para için test yaptirtiyo gitmedim bende
Busakts Yigitegeninannesi ben 25 haftadan beri vitamin kullanmıyorum d vitamini kullanıyordum onu da kesti 30. Hafta yüksek çıkınca karaciğer değerleri
Yigitegeninannesi Busakts anladım şimdi çünkü bende düşüktü d vitamini kusuyordum tiksinmistim sütten peynirden şimdi yiyebiliyorum ya fazla geliyordur hem takviye hem yiyecek
Yigitegeninannesi Burcusenkoc ah bizim burada öyle bir hastanesi devlet ne sıra var ne birsey sabahın yedisinde gidiyoruz sıra yine yok
Yigitegeninannesi Burcusenkoc mecburluktan gidiyorum valla yüreğim aciyor verdiğim paraya ama gitmicem bundan sonra 2 haftaya bir nst var devletten sıra almaya caliscam