Nurcin Gzm-- 36+3 Hazirlayamiyorum :))) Bilmiyorum neden.. Bebek bezi 1 no almam lazım. Yenidoğan ıslak mendil almam lazım.. Dolaba ikramlık atmam lazım. Lazım da lazım.. Bugün ikramlık işini halledeyim bari…
Eminecak Gzm-- 34. Haftadayim dün zar zor bir seyler hazirladim insanin bedenden cok kafasi yoruluyor ne koysam ne alsam diye
Fadimeckrr 36+6 Çantamız hazır, sadece benim üç çamaşırlarım utulenip konulacak 🤭 pusette yikanip utulenip asılacak , bu ara çok usengecim 🙈🙈
Gzm-- Fadimeckrr cok da geciktirmemek lazim 37den sonrasi her an gelebilir cunku😉 bende bebek arabasinin pusetin cikarilip yikanan kisimlarini bugun yikadim 👍
Elizzannesi Gzm-- suan sancı agri var bisey yapamıyorum valla iyiki.yapmisim birde ikinci çocuğum 32. Hafta da doğmuştu
Nurcin Gzm-- yaptım valla üşenmedim.. Sigara böreği sardım. Mozaik pasta yaptım. Kurabiye de yaparım bir gün.. o iş tamam 😭
Fadimeckrr Benjaminannesi yani kişiden kişiye değişir tabi ki , biz bebek arabası alırken pusetli almıştık .
suleesrky 37+0 her şeyini hazırladım çok şükür. Çantayı 32 de hazirlamaya başladım yeni bitti eksikleri. Iyi ki son ana birakmamisim iyice agirlastim.
Helindmr Kızlar ya doktor sezeryan tarihi verirken ultrason ölçümleriyle mi karar veriyor son adet tarihine göre mi? Benim bebek iki hafta önden gidiyor adet tarihine göre