Rizeliiiii Hayırlı gunler hamiş anneler🥰 20+3 gunlugunuz ve yaklasık 10 gundur kasık agrım var gece yattıgım zaman saga sola dondugumde sol kasıgım agrıyo ve ayakta dolasırken birde oturup kaltıgımda sol kasıgımda agrı oluyo aramızda bu durumu yaşayan varmı
Mercem Rizeliiiii evet benim de bir kaç gündür aynı şekilde ağrı geliyor geçiyor böyle bıçak saplanıyor gibi nedenini bende merak ediyorum bende 23 haftalık hamileyim
Deletedmom7373700 Rizeliiiii doktorunuza sordunuz mu ? 12. Haftadayım benimde öyle bu ara fazla oluyordu. Korkuttu beni. Doktoruma sordum bunlar daha iyi günlerin bebeğin büyüyor normal ağrır büyüdükçe dedi 😂
Rizeliiiii Mercem doktora gıttım soledım bebege falan baktı hersey yolunda ama yinede korkuyom hıc gecmıyo cunku 10 gundur hergun sıddetlı bı agrı olmasada daıma oluyo
Mercem Rizeliiiii aynen bende doktoruma msj attim agrim oluyor diye oda bir dereceye kadar normal dedi pazartesi randevu aldım zaten o zmnda idrar tahlili yaparız dedi heralde idrar yolları usuttugumuz içinde olabilir
Rizeliiiii Deletedmom7373700 gittim doktor bı muayne ettı bebek gayet ıyı dedı ıdrar tahlılıyle kan tahlılı istedı sonucları daha baktıramadım..bana dktor kasık agrıları normaldır dıye bişe demedı
Deletedmom7373700 Rizeliiiii valla bende o kafadayım yeter ki o iyi olsun diyorum her şeye varım ben 😂