Anncem Merhaba arkadaşlar dün erken gebelik testi yaptım 😥 ikinci çizgide çıktı tamam dedim varmış bu sabah kan verdim negatif çıktı adetime 4 gün var başına böyle bişey gelen var mı ? Çok üzgünüm umudum yine kırıldı
Busbusu Anncem bnde geçen ay erken gebelik yaptım adetime 3 gün vardi silik çizgi çıktı hemn bakmadm ama snra gittim kan verdim 1.5 çıktı negatifti
Sinemekee Anncem bende senin gibiydim silik çizgi çıktı gittim kan verdim hemen ama negatif hastada olmadım bekliyorum öyle 😢 hangi testti
Papiiii Anncem adetden once test yapilmaz bitanem bu yüzden yapmayim diyorlar cunki adet oncesinzaten hcg hormonunda artis olur hamile olmasan bile silik cizgii ola bilir bu yüzden adrt gecikmesini beklemek onerilir
mor_menekse Anncem merhaba canım evde yaptığımız testler garanti değil ki zaten bazen yanlış çıkıyor . Kan testi kesin sonuç
Bsraa42 Benimde erken gebelikte tek çizgi çöktü kan verdim pozitif çıktı 1 hafta sonra tekrar kan verin belki geç döllenme olabilir ve kan değeriniz yğkselebilir
Anncem Busbusu canım benim soğan suyuda içtim maydonoz suyuda pekmezi içmedim ama onu nasıl yapıyorsun
Cilemm1 Benden dün kan tahlili yaptirdim az önce doktor aradi negatif dedi 😔 adetime 3 gün kala yaptırdım benimde bu ay boş 😒
Cilemm1 Anncem test yapip yanilmak istemedim kan testo verdim kesin olsun diye zaten negatifmis boşuna vermişim
Sinemekee Anncem ben hem comfortta hem onda yaşadım ama kanda çıkmayınca birşeyde diyemiyoruz canım 😢 geç döllenme falan diye kandırıyorum kendimi