T1996 Damlacaa canım ben bunu kullanıyorum çok çok memnunum evime gelen de hayran kalıyor, çok ağır değil ittir kaktır kolay oluyor, altı yüksek olduğundan süpürge komple alta giriyor çok rahat süpürge yapıyorum, eltimde de farklı kumaş ve renkten olanı var o da çok memnun, tabii fiyatları artmış ben 11.000e almıştım :( https://resimyukle.io/r/DGYnu7MVE4
T1996 T1996 bu arada kesinlikle leke tutmuyor ıslak mendille sil geç, ayrıca kırmızı gözüktüğüne bakmayın öyle güzel bi bordo ki, geniş ve rahat oturma alanı, yine olsa yine bunu alırım vallahi🤣 canım koltuklarım daha bi sevdim anlatırken🤣
Mucizeminnos Damlacaa sakın kadife almayın yazın asla oturulmuyo ve o kadar çok toz topluyo ki anlatamam uğraştırıcı yani
Zehra2147 Damlacaa bende chestr kullanıyorum çok memnunum evet toz oluyor ama abartılacak kadar değil hem duruş açısından hem de kalite olarak çok güzel 🤗
Zeynepppdyg Damlacaa doğtaş bristol chesster kullanıyorum 5 yılım bitti ben çok memnunum öle toz şikayetmde olmalı ,sadece baya büyük koltuklar eviniz büyükse öneririm😅çok şık ve güzel duruyor bence ben 2 tane 3 lü aldım 2 tanede berjerini aldım açık kahve rengnde süet leke vs tutmuyor kumaşı doğtaş hala vardı bakabilirsnz
hunilimom Damlacaa açık renk alma pişmanlıktır 😂 leş gibi koltuklarım model felsn bilmiyorum kumaş türünde ama silinen bı kumaş olsun benim ki silinmiyor siliyorum kiri geri çıkartıyor ve ayak kısmına dikkat edin alttan destekli olsun bizim orta da ki destek koltuğa yetmiyor kırıldı hemen
hukukcuanne_06 Şunu kullanıyorum genel manada memnunum evimde burda durduğunda açık duruyo, ancak ortasından ikiye bölünmüş gibi olmasını hiç sevmiyorum uzun koltuğun araya bişiler kaçıp duruyo