Rabia-66 Kızlar acil bi bakın 3 gündür aşırı boğaz ağrısı yaşıyorum herşey denedim geçmiyor sabahlara kadar uyutmuyor öksürdükçe dahada ağrıyor Konuşunca sesim kısılıyo bazende kalınlaşıyor bu arada 22 haftalık hamileyim Ne yapabilirim ?
Selin12- Rabia-66 canım söyle sana biraz zeytin yağı biraz çörek otu biraz zencefil biraz karabiber biraz limon ve birazda bal koyup sabah akşam ye hemen kesiliyor
Oykusy7 Bende aynısını yaşıyorum 2 aydır, bende reflü var hamilelikte baya bir azdı, mide yanmasi ve boğaz yanması karıştı, ben zencefilli zerdeçali balli kusburnu cayi yapiyorum biraz rahatlatiyor. Tavsiye ederim
Deemetibostnci Bende oldum daha yeni sıcak suya limon sıkıp içtim sabahları söktürdü tuzlu gargara da iyi geliyor ıhlamur içtim sıcak tut kendini bi hafta da geçti şükür
Rabia-66 Deemetibostnci Akşam ballı limon yaptım içtiiim sonrasında uyuyamadım gece tuzlu su yaptım geçmedi hlen aynı
Rabia-66 Selin12- Polen alerjiim var geçen ay ağır grip oldum 1 ay geçmedi sonra balgam başladı boğaz ağrısıyla beraber.