Ersibneh 2 cm açıklığım var doktor bı oazartwsi yatış verdi suni sancı ile olacakmış böyle olan varmı pazartwsiye kadar açılma olur mu ne yapmam gerek önerilerinizi alayım
Seminn Ersibneh hurma ananas squat yürüyüş merdiven inip çıkma açılma olur mu bilemem benim 0 dı açıklık olmadı sezeryan oldum 🤗
Kbra2727 Ersibneh aynı durum bende de var 2 cm açıklık var pazartesi yatış verdi suni sancı vereceklermiş yürüyorum ama faydası var mı yok mu şuan bilmiyorum
Eminecak Trabzon hurmasi denemenizi tavsiye ederim doktorum dogumu kolaylastirdigini soylemisti bende alıp doguma giderken yemeyi düşünüyorum.
Ersibneh Kbra2727 en son ne zaman gittiğin de 2 cm dediler ben 2 idi halaaa açılma olmamış bir güne de açılır Mı bilmiyorum ben ilk doğumum da 5 cm ile gitmiştim suni ile 3 saat somra dogım yapmıştım 2 ile zor geçevek sanki
Kbra2727 Ersibneh Perşembe günü gitmiştim onda bakıp 2 cm dedi ondan sonra bol bol yürüdüm cuma günüde hafif kahverengi leken geldi ki hala geliyor arada ama sancı vs yok büyük ihtimalle pazartesi suni sancı alacağım
Ersibneh Kbra2727 bence birwz daha bekle ben de salı ya da öarsamba gideceğim tabi su falan gelirse iş değişir ama açılmamız yok o kötü