Ebruliiimmm Kızlar 8 haftalıkken düşük yapmışım bu durumu yaşayan var mı ve ne kadar sonra hamile kaldınız
Nese86 Ebruliiimmm Bende yapmıştım 8.haftada düşük aynı ayetine hamile oldum 😁 çünkü hamile kalma olasılığı çok yuksek oluyor.Dusugude adet günü olarak hesapliyorsunuz.
Bktalg Çok geçmiş olsun bende 9 haftalıkken düşük yapmıştım kürtaj oldum 3 ay sonra hamile kaldım ama malesef yine düşük oldu
yagmurefe Bktalg benimde aynı şekilde oldu araştırıldı mi acaba ne yaptınız ben rahim flimi çektirmeyi düşünüyorum
Bktalg yagmurefe Evet çekildim canım rahim de perde varmış amelliyat oldum doktor bundan dolayı olabilir dedi bakalım inşallah bidaha yaşamayız 😔
yagmurefe Bktalg anladım perde olduguna göre başka çocuğunuz yok sanırım benim bı tane oğlum var 4 yaşında Allah ona sağlık versin ondan hiç bişey yaşamadım böyle sonra hep düşuk oldu birinin 3 aylıkken kalbi durdu
yagmurefe Bktalg evet bu gibi genetik deki doktor çok az bı pıhtılaşma var gebelik olursa kan sulandiruci başlanır dedi ama çokta düşüğe sebep olmaz bu değer dedi aklım allak bulak oldu vallahi