bebekveannesiii canimbeybimmm Sen devlete mi gidiyosun özele mi? Benim tansiyon yüksekliğinden dolayı sezaryen olacak o yüzden korktukları için hemen gün verdiler
Diloss_14 canimbeybimmm 36. Haftamda 6-7 Haziran arası alırım dedi 38+3 oluyor yani yada 4 ben 6 haziranda almasını isticem 06.06 olsn 😂🫶🏻
Ftstss Fasulyeninannesi00 ay siz resmen ben 😂 bende 38+4 te kavuşuyorum Allahın izniyle bizde 2 hafta öndeyiz 🙈 ağırlarm da çok oluyo ayakta durdukça sağ Salim kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼
Fasulyeninannesi00 Ftstss evet hiç sorma hele geceleri yarim saate bir uyaniyorum😞 boyum 1.58 75 kiloyum 😂😂😂😂 allahtan 50 kilo ile hamile kaldım bide şöyle 55 60 olsaydım nolurdu allah bilir 🤐 bebiskomda en son 36 haftanın başında tam 3 kilo olmuştu
Rav-Ebu canimbeybimmm Bize daha birşey denilmesi ama tahminim 38 de alır herhalde ya bakalım daha 29+5 im
Lapatya5493 canimbeybimmm benim ilk gebeliğimde 38+3 te almıştı doktorum daha doğrusu o hafta içinden bir gün seç demişti bana yani aslında hem doktorun müşahitlik durumuna bakıyo hem sizin isteğinize 39 a kadar bekliyorlar bi sıkıntı yoksa
Lapatya5493 canimbeybimmm önden gitmeyle alakası yok benim 38+3 te oldu ameliyatım ama 41 haftalık gözüküyordu zaten söyelenen kilo bile tutmuyor genelde