Seda5892 Melekk8 şuanki yine geö düşer çünkü cimerde de bi süre bekleniyor sonraki tahlilleriniz çıktığı an düşer
SunnyG İyi de cuma kan vermişsiniz. Bugün cumartesi. Sonuç çıkmaması gayet normal. 100 150 liraya özelde öğrenebilirsiniz hemen
Melekk8 SunnyG herkesin durumu olmuyor maalesef özel hastaneye gitmeye ayrıca her zaman verdiğim kanlar ertesi gün çıkıyor bilginize
zeynepikra_61 Melekk8 Bende kontrol için doktora gidecektim bir gün öncesinde kan tahlili yaptırdım ertesi gün öğleden sonra çıkar ama sonuçları almaya gelmene gerek yok dedi şaşırdım kağıt olarak almak istedim gerek yok diyip diyip ısrarla konuyu kapattılar 🙄 Ertesi gün randevum vardı ve e nabiza düşmedi cok sinir oldum randevumu iptal edip e nabiza düşmesini bekledim düşünce gittim 🙄
Melekk8 zeynepikra_61 valla inanın kanı bile zor alıyorlar anlamadım bu ne naz niyaz doktor tamam gebesin diyor hocam kimyasal riski var mı tekrar kan veriyim mi diyorum ver o zaman diyor sonra diyorki pazartesi gel diyor saçmalık yani ben en son salı vermişim kanı bugün cuma sırf kan vermek için erkenden gelmişim alsanıza dimi
Sevilayozdemir Melekk8 eeee yaniiii alla alla ben hep girip bakıyorum bana bir şifre veriyorlar birde nereden bakacağım site ismini kolay oluyor bende dün kan verdim akşam 9 da çıktı sonuç hemen baktım mesela niye uğraştırıyorlar bu kadar ki ozellerde de epey pahalı olmuş beta HCG eskiden böyle değildi
Melekk8 Sevilayozdemir evet herkes özelde ver diyor tamam da herkesin özel hastaneye gitmeye gücü ykk kaldı ki ben yükselişini takip ettiğim için aynı lavaratuvarda vermem lazım
1prenses2prensyenigebe Melekk8 aynı sorunu bende yaşadım e nabız iletişim numarasını buldum aradım kaydetmeleri gerek dedi ben her zaman gidemiyorum dedim 5 aylık bebeğim var dedim şuan yine gebeyim dedim adam dinledi tmm dedi ama bakalım rutin ilk testler için tekrar gidicem ama bu kez ısrarla isticem labbimden bakmak için ekran alıp whatsapp tan doktoruma atarım sürekli bebekle gitmek zor oluyo
SunnyG Melekk8 iyi de ertesi günü hafta sonu işte ondan bahsediyorum. Çıkmaması normal. Hafta içi olsa çıkardı.
zeynepikra_61 Melekk8 aynen öyle ben test yaptım kan tahlili gidip vermedim çünkü cevap vermeye bile aciz 🙄 direk kadın doğuma gittim sonrasinda genel kan tahlili mecbur yaptırmam gerekti işte sonuçları alamadım 🙄
Sevilayozdemir Melekk8 hem aynı labaratuvar hemde bir kan vermek 200 250 TL olmuş bende sağlık ocağında verdim bu bizim en doğal hakkimiz. Gücüm olmadığı için değil eşim veriridi çünkü iki kurtajim var korkuyoruz ama ne gerek var ücretsiz bir şekilde varken kontrolleri özelde olucam ama kan vs devlet bana hak sunmus istediğim zaman gider yaptırım diye düşünüyorum açıkçası. Yani öyle lafta özele gitseydin o zaman diyen çok var bu bana göre yanlış benim hakkım var çünkü
Annesininportakali53 Melekk8 öyle kuzum bende 3 aylik hamileyim gebe takibi yapılıyor cuma sabah 9.30 ta kan verdim hemşire pazartesi öğleden sonra çıkar dedi o zaman e nabiza düşüyor ilk onlar görüntüluyor keşke barkodu çekseydin fotosunu bakardın internet sitesinden ben gitmeyeceğim için barkod almadim hiç
Annesininportakali53 Melekk8 bizde aile hekimi elimize barkodu veriyor hemşireye götür diye o sıra çekiyorum önemli birsey olduğunda sonra hemşireye veriyorum yada oradaki hemşirelere diyorum barkodu cekecem diye ama sağlık ocağı hep bir gün sonraya atiyor
Zeynep0607 Melekk8 canım bende de aynısı olmuştu aile hekiminle iletişim kur kendisi direk laboratuvarı arayıp öğrendi arada bir böyle oluyormuş.Benim de öyle sisteme düşmedi doktorum arayıp verdi müjdeyi 4-5 gün sonra düştü e nabızda
Demirssmomm Melekk8 E nabıza işlerlerse düşüyor işlemezlerse düşmüyor. Barkod resmi alıyorum ben internetten bakıyorum
Demirssmomm Melekk8 113 olanın ekran görüntüsü var mı? Birimi ne biliyo musunuz? Yada son adetinizin ilk günü.. 3-5 biz yönlendirelim sizi
Demirssmomm Melekk8 mayısın son haftası yada haziran başı gibi gittiğinde ortalama 10.000 üzerine çıkmış olucak değerin. Hafta olarakta 6 haftalık falan olcaksın ve karından bakmayla yani kilon uygunsa hem kese hemde kalp atışı görebilirsin. Ben 13.000de karından baktırdım hem kese hem kalp ayışı gördük. Sende 31 mayısta 12.000lerde olcaksın aksilik olmazsa o zaman baktırırsan sende görebilirsin 🌸 önümüzdeki hafta gitmenle kese ya görülür ya görülmez kanama vs olmazsa kendini hırpalama derim