Merhaba kizlar nasilsiniz.Yaaa şey benn bilen bilirr 2 ay oncesinde 15 haftalik dogum yaparak bebegimi dusurdum kaybettdim kurtaja gerek kalmadııı.Sadece 1 regll gördümm bu eğer gorursem 2ci reglim olucak bugün regl olmam gerek ama daha bir belirti birr agrii yok birsey yokk belkide sonrasinda olurum.Kurtajsiz dusuk yapip ilk reglini dogru zamanda gorup ikinci reglinde boyle karisiklik olan varmi?Ben mayisin 19da aksam saatimde bir test yaptim varsa cikar diyeee test negativ oldu cok çokkkkkk gozukmeyecek kadar ışıkla bir silik gordum 4cu dakikasinda ama aldirmadim cunki gecen hamilelimgde reglden 2 gun once test yapsigimda kipkirmizi 2cizgi vardi bu sefer oyle olmadı diyee aldirmayipp atdim testii yenisind eyapmak istemiyorm beklemek istyorm gecikicekmi diye.Ama sormak istyormm regl olmayip testi negativ olub hamile kalan varmı yada testi sonradan pozitiv gozukenn.bir sorayim istedimm.Belkide sonradan regl olucam bugün daha ilk gun ve hala bir regl belirtim yok genelde olurda o yuzden subhelendim.Bir yardimci olursaniz sevinirim