Harunnisa Selam canlar ben 21+5 haftalik hamileyim bebegim surekli asagida ve cok baski yapiyor tekmeleri hep asagi dogru sanki son ayım da dogum yapacakmisim gibi varmi benimgibi asagida hisseden tehlikeli midir acaba dr bisey demedi sordum
Esra___ Harunnisa Cnmm ben 31 haftalığım hala aşağılara vurduğu oluyor en fazla göbek deliğimin biraz üstüne çıkıyor senin haftalarında normal diye düşünüyorum pazartesi kontrolüm var sorucam bakalım doktoruma
fatos2404 Harunnisa canım popo aşağıda oldu mu öyle oluyo benimde öyleydi ve hâlâ zaman zaman döndüğünde oluyo 27+6 haftalık olduk
Harunnisa Esra___ vallahi surekli asagida iki cocugum var boyle degildi ne kadar tecruvelide olsak farkliliklar insani endiselendiriyor
Harunnisa Habis07 insallah dr sordum oda normal falan demedi iki cocugumdada boyle degildi endiselendim dogal olrak sağolun
Harunnisa fatos2404 hadi insallah tekrar gittigimde sorucam dra bakalim bu seferde bisey demzse soylenicem valla soruyorum cevap vermiyor ve beni deli ediyor
fatos2404 Harunnisa ben sormadan kendisi söylemişti doktorum popo aşağı olduğu için tekmelerini hareketlerini aşağıda hissedebilirsin diye
Ginkgo Harunnisa biraz asagiya yerlesmis sorun yok dedi. Bnde cok kafama takmadim. Hatta bazen o kadar asagidaki cikacakmis gibi oluyor hareket ettikce. O zmanlarda uzaniyorum o yana bu yana donuyorum onun yönünü degistiriyorum napim😂
Harunnisa Hasretimmm evet sanki kapi acik mi der gibi aciksa cikacak allah saglikla hepimizin kucagina almayi nasip etsin
Harunnisa Ginkgo bende cok asagiya vurdugunda sirt üstü uzaniyorum yan yattigimda yine ayni ama benimki sabitlemis kendini gibi dönmüyor sanirim hep ayni yerde
Harunnisa fatos2404 normal gittigim dr ozelde gayet memnunum ama cinsiyet icin devlete gittim 1 aydir oda birsey soylemiyordu suan memleketteyim döndüğümde kendi dr gidicem insallah o dr daha ilgili daha iyi
muhteriz 28 haftadayım tam tersine o kadar yukarıda hissediyorum ki özellikle sabah uyandığımda neredeyse midemin yerinde duruyor göbeğimin şekli bile değişti artık mide sıkıntıları yaşıyorum bu yüzden
Necla06 Harunnisa benim kızımda en basından beri hep asagidaydi ne dusuk tehditi oluşturdu ne hareketimi kısıtladı hiç de korkmadım içini ferah tut sadece 1 kere doktora sordum bi problem oluşturur mu diye o da Yok nerede isterse orada durur bebisin dedi belli ki rahat dedi su an 23+5 haftalığız 16. Haftadan beri hissediyorum çok şükür kımıl kımıl ettikçe içimi rahatlatıyor ister asagida dursun ister yukarda hiç dert etme 😉
Harunnisa Necla06 cok sagol dert etmek degil de dr bisey soylemeyince ayni durumu yasayan birileri vardir diye sordum bende 16 haftadan beri hissediyorum ama arada 1 gun falan hissetmedigim oluyor sizdede oluyor mu