Tubmavi Melisss007 pişmiş koyuyoruz biz yeni yapılmış gibi okuyor. Çiğ koyduklarımızı beğenmedik iç harcı donup kırılıyor güzel pişmiyor.
EmirinBusrasi Melisss007 hiç tavsiye etmem ya buzluğa atıp sonradan çıkarıp pisirdigin zaman yumuşak yumuşak pörsümüş bir şekilde oluyorlar tadida ilk yaptığın yediğin gibi olmuyor malesef . Yada bilmiyorum bendeki sorun var. Sarıp pişiriyorum gayet güzel oluyorlar ama buzluğa atıp sonradan pisirdiklerim hiç öyle güzel olmuyor 😏
T1996 Melisss007 canım hep çiğ koyuyorum ben, arkadaşımın ailesi pişirerek kavanoza doldurup konserve gibi saklıyor mesela, ama buzluktan çıkınca taze piştiği için önceden yapıldığı anlaşılmıyor önden pişerse farklı tadı oluyor
Melisss007 Çiğden koydum valla 3 poşet kadar bakalım ilk defa yaptım bende doğumdan sonra yapamam diye bir de hazır elimde pratik olsun diye teşekkür ederim önerileriniz için kızlar😘
Afro-dit Melisss007 çiğ koyuyorum pisirecegim zaman da tamamen cozulunce pisiriyorum asla buz tadı gelmiyor yeni sarılmış gibi oluyor