Giezem Selam kızlar. 24 haftalık hamileyim, eşimle isim konusunda kesinlikle anlaşamıyoruz, kafaya koydu illa babamın adı olsun diye. Vazgeçirmek için ne yapabilirim? 🥺
Escobar Giezem sende söyle sendeki babada bendeki eşşek başımı diye ikisininde koyulması taraftarı değilimde ortak karar alınması gereken bir konu nasıl bu kadar anlayışsızlar anlamıyorum
Vera09 Giezem dunyada baska isim mi kalmadi diye sorabilirsiniz, kaldi ki babasinin ismini koyunca noluyo anlamiyorum. Koydu tamm ee noldu yani
htccsknr Giezem ne yap et koyma canım valla 😂 eşinin huyuna git suyuna git güzellikle anlat ama koyma 😂 benim kaynıma haydar can koymuşlar dedesinin ismi 😂 Çocuk liseye başladı babama dava açıcam diyo başka bişey demiyo 😂 Haydar ismini hiç kullanmıyor 😂😂
sumeyyekalann Giezem ablam oğlunun adını mevlüt koydu berat mevlüt şuan çocuk 2. sınıfa gidiyor ve isminden şikayetçi asla mevlüt dedirtmiyor adımı değiştirmek istiyorum diye ağlıyor , benim de kayınpederim vefat etti eşim o halde babamın adını koyalım diye tek kelime çıkarmadı ağzından
haklisinesracim Giezem biz nişanlı iken 2 çocuğun ismine de karar verdik önce kızımız oldu şimdi de oğlumuz oluyor isimleri hazır taa o zamandan. Siz evlenirken ya da öncesinde hayal kurarken hiç işim bahsini açmamış miydiniz biz mi hızlı çıktık bilmem ki😄
Giezem haklisinesracim ozaman zaten söylemişti anne baba adı koymak istiyorum diye, daha erken diye geçiştirdim. Kızımız oldu adını ben seçtim kaynanam ‘ben ismimin yanına başka isim istemem’ diyince. Şimdi erkek olunca dinlemiyor bile beni
Deletedmom7373700 Giezem eeee onda ki babaysa sizde ki ne. Sizde bende kendi babamın adını koyarım o Zaman diyin. Bakalım ne diyecek. N nefret ettiğim şey ya. Sanki bi anne baba onlarda var. Israrla kendi anne babalarının ismini istiyorlar.
Deletedmom83940 Giezem benim babam ben bekarken ilerde çoluk çocuğunuz olursa asla adımı falan koymayın demişti 😂 ondan rahatım yani Allahtan eşimde koyma taraftarı değil cinsiyetimiz belli değil ama az çok isimlerimiz belli
Giezem Deletedmom83940 babası zaten dediki, ben illa benim adımı koyun demiyorum ama iki isim koymayın sacma buluyorum. Bunu eşime hatırlatınca umrumda değil babamın ne istediği diyor😭
Fasulyeninannesi00 Bende eşimle isim konusunda çok tartıştım. Ama babasının ismini değil benim dedemin ismini koydu oğluma😆 çok sever dedemi. Murat diyince kayinbabanin adi mi diyorlar hayır dedem diyorum şaşırıyor herkes😂 tabi ikinci ismini ben koydum
Giezem Fasulyeninannesi00 benim aklımda iki isim var zaten, birinden vazgeç mevlüt olucak dedi, bende vazgeçmiyorum ozaman üçüncü ismi mevlüt olur dedim kızdı 🤣
Sedaerbil Giezem malesef bn vazgeciremedim inşallah sen vazgeçirirsin.oglum suanda 8 yaşında ve hiç adıyla sevmedimde cagırmadım da. Smdi ikizlere hamileyim 2 si erkek isimlerini bn koydum.oglum da nedn bnm ismimi babam kattı istemiyorum diyo.adı da zekeriya kayın babamn ismi.
Giezem Sedaerbil nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar hiç anlamıyorum, ben kızıma hamileyken kaynanama sormuştum ‘senin adını koysam dahamı çok seveceksin sanki’ diye, evet demişti 😁