Burcu16 30. Haftada 1115di şuan 31 deyiz bilmiyorum gelişim geriliği var aranızda böyle olan varmı sizce sonradan almaya başlarmı hızlıca
Busra27 Burcu16 benim 32 haftalık iken 2 kiloydu doktorunuz bişey demiyor mu gelişmesini etkileyen birşeyler vardır muhakkak sağlıklı doğumlar dilerim inşallah
Burcu16 Busra27 kan idrar testleri yapıldı 2 li tarama ve detaylı tarama hep temizdi genetiktir diyorlar dogunca anlıcaz minyon bi bebek olacak diyorlar ama böyle devam ederse erken Doğum olabilirmiş çok saolun inşallah kötü bişey çıkmaz
Nvn Melikek mrb benimde 37 +2 de doktorum 3750 dedi ve iyi bir bebek dedi sizin doktorumuz böyle bisey soledimi.
Melikek Nvn iri dedi bana da. Iki hafta önde dedi. Henüz kanala girmemiş. Çatı muayenesi yapalim haftaya ona göre doğum şeklimizi belirleyelim dedi. Catin uygunsa son ana kadar normal için bekleriz dedi.
Melikek Nvn yok hayir. Şeker testi yaptık ama çıkmamıştı. Genetik dedi bana. Anneme sordum ben de 4kilo üstü doğmuşum
Sglctnsrc Ozlemozlm peki ben ne yapım 😭😭😭36haftada 2500 37haftadayım suan yıne 2500 genetık dıyenler ben 5kilo doğmuşum 🤔
Umrankement Melikek masallah benden 200 grm fazla dogumla alakali bisi dedimi domtorunuz normal olmaz filan diye
Melikek Umrankement evet dün çatı muayen3si yaptı. Uygun değil dedi. Kilodan emin olmak için radyologa gonderdi. O da 4100 dedi. Sonra devlete gittim. Orda da çatı muayenesi yaptı. Devletteki doktor da çok çok zor. Yüzde 30 ihtimal normal o da sezeryana döner yarıda dedi.
busrasahinn elifnurr benimde 34 haftadayken 2300 kilosu 46 cm boyuydu ama 1 hafta geride dedi neye dayanarak dedi anlamadım