annesinin_beybisi ggcr 5 te kese, 7 de kalp atışı ,12 de ikili tarama ,17 de cinsiyet, 21 de detaylı icin gittim. 26 da seker yukleme için gidicem sonra 30 ve 30 dan sonra 2 haftada 1 gidicem .
Habus ggcr ggcr 5’de keseyi gördük ondan sonra 9 a kadar her hafta gittim. Sonra ayda bire döndük. Düşük riski, kanama alamı vs gibi durumlarda erken teşhis oluyor. Ayrıca bebeğin gelişimini takip ediyor doktor
annesinin_beybisi ggcr karışık gittm canım duruma göre. kese için özele , kalp için devlete ,cinsiyete devlette göremiyorum dedi. eşim cok merak ettiği için aynı gün ozele gittik %100 kız dedi . detaylı bizim devlette yoktu özele gitmek zorunda kaldım . seker için devlete gidicem ve devlete devam edicem.
a_burcu_bur annesinin_beybisi canım kese göründüğünde bebek var mıydı bende kese var ama bebek yok 10 gün sonra gel dedi
Bebek-C Saçma. Kalp atışından sonra ayda bir gittim 32. Haftaya kadar. Sonra 2 haftada bire sonra da haftada bire düştü.
annesinin_beybisi a_burcu_bur bebeğin olup olmadığını kalp atışından anliyorlar canım. sadece kese görünüyor o haftada. 7 den sonra kalp atışları ve bebek görünüyor. bize bebek var veya yok demedi kese oluşmuş 7 haftalık olunca gelin kalp atışı var mı bakalim demisti bebeği de ilk o zaman gördük
basakerdvn ggcr ilk trimesterde 15 günde bir 2. Trimesterde 3 haftada bir şimdi 36 hafta olduk her hafta gideceğim.