Kuskoysunlaryoluna Merhabalar. İkili tarama testi yaptırmak istiyorum ancak özelde cok pahalı. İstanbul Anadolu yakasında devlette perinatalog var mı? Varsa nasıl randevu alabilirim? Teşekkürler
Deletedmom7373700 Kuskoysunlaryoluna önce normal kadın doğuma randevu alıyorsunuz. Sonra sizi perinatolojiye sevk ediyor öyle randevu açılıyor. Ben öyle almıştım. Direkt olarak oraya randevu vermiyorlar.
Bozoresse Kuskoysunlaryoluna ben devlette yaptım muayene olduğum doktoruma gorundum ölçüleri yazdı bana verdi kan vermemi istedi gidip bir tüp kan verdim ve sonuç 15günde çıktı
Dnzdmr92 Kuskoysunlaryoluna bn zeynep kamilde yaptırdım randevu alırken zaten ikili test die yazıyor alt kısımda artık birçok hastnede öle alt kısımda ikili test renkli doblr falan seçenekler var . Tabi randevu bulursanız 😏
aslansmommm Kuskoysunlaryoluna ikili için perinatologa gerek yok kadın dogum olması yeterli detaylı ultrason için perinatologa gidiliyor
Dnzdmr92 Kuskoysunlaryoluna evet zaten kadın doğum doktorlarının altında bölümler yazıyor . Yani kadın dopum die arama yapıp altında ikili test yazanı seçiyorsunuz
Nazorl Kuskoysunlaryoluna Rica ederim ne demek ama sürekli kontrol edin sürekli yer açılıyor çünkü ☺️