Dün akşam karnımda sertleşmeden dolayı doktorumun şehir dışında olması dolayısyla içimiz rahatlasın diye yakındaki etlik zübeyde hanım acile gittik . Ama gitmez olaydık . Sekreterinden tutun , doktoruna kadar insanı azarlayan uslüp , saygısızca davranmalar , hastanenin pisliği derken neye uğradığımı şaşırdım. Yanıma gelen diğer hastalarada davranışları gördükçe dedim ne oluyor. Kadın doğuruyor kadına bağırmalar , azarlamalar şoka uğradım. Hayatımda ilk kez böyle bir muamele ve ortam gördüm . Sekreterdeki kişiyle tartıştım hatta . Acile gelmişim doktor bakıyor hiç bir bilgi vermeyip gidiyor bu nasıl iştir ya . Travma yaşadım sonuç olarak .hamile bayanlara bu şekilde kimsenin davranmaya hakkı yok zaten orada bebeğin için endişelenmiş gelmişsin . Keşke yorumlara bakarak gitmeseydim çünkü bir baktım sonrasında herkes aynı şeylerden şikayetçi imiş . Hemen cimere ilettim tabikide ,böyle yapmazsak zaten insanlara ne davranışları değişir ne de verdikleri hizmet . İnanın ilk kez böyle bir olay yaşıyorum ve paylaşma gereği hissettim.