Duamm Kızlar 39.1günlügüz 2hafta önce doktor bebeyin 2kilo 900 gr oldugunu söylemişti devlette bugün özele gttik dogumla ilgili bi belirti varmı diye bugün kilosu 2kilo 700gr dedi kilosu düşmüş ve hiç kilo almamış 10 gündür ben kahve ve ve kola içmiştm sizce bu etkilemişmidir çok abartmadn içtm kafama çok takılıyo varmı böyle olan bide ultrasondan ultrasona fark etmişte olabilirmi😢😢
Fulyag Duamm farklı yerlerdeki ölçümler farklı sonuç verebiliyor aynı gün 2 farklı doktora gitmiştim birinde 1267 gramken diğerinden 1500 çıkmıştı
deletedmom209 Duamm iki ayrı yerde iki ayrı makinede çok normal fark çıkması aslında devletin makineleri hiç doğru göstermiyor özeldeki de yüzde yüz değil doğunca daha fazla kilo çıkan çok bebek gördüm
Narcicegi Duamm ultrasondan ultrasona farkediyo ben aynı gün ölçtürmüştüm biri 2200 diğeri 1900 demişti zaten tam ölçü veremiyorlar. Biraz zayıf ama yapısal olabilir bence canını sıkma hiç. muz ve kaşar tüketebilirsin kilo aldırıyor diye biliyorum
Duamm [bilinmeyen] teşekkürederim kuzum kilosu normalmi sence çok zayıf dyl dimi ben çok takmamaya çalısıyorumda eşim üzülüyo ister istemez
Dmlasabiha Duamm bol bol yoğurt süt peynir tuket canım ultrasonlarda fark ediyor biz de gitmiştik özele 8oo gram demişti sanırım sonra kendi doktorum 1 kilo dedi şaşırdım 1 gün arayla