benimmdunyamm Ben gece ne zaman uyansam anında tekme atıyor acaba gece sürekli tekme atıyor uykuda fark mi etmiyorum yoksa ben uyanınca mi tekme atıyor kafamda deli sorular
QUEEN088 benimmdunyamm Bende ogluma gebeyken 😅Ben gece uyudugumda karnimda haraket yapiyormus Kocam gormus 😂😂diyo korktum o nasi oyle yapiyo )))Yüzün cevirip yatmis 😄 Uykuda oldugundan cok vakit insan hiss etmiyo 😊
Elilar2225 benimmdunyamm aynen gece 4te uyandım o da uyanıkmış 😁bence biz uykuda olsak bile hareket ediyorlar ama nerden bilecez🥲
annesinin_beybisi benimmdunyamm biz uykudayken hareket ediyorlar ben birkaç kez gece tuvalete kalktigimda hissetmiştim 🤗 benim kızım biraz uykucu sanırım ya da annesi erkenci ben 5.50 de kalkiyorum bebek uyuyor 9.30 a doğru hareket etmeye başlıyor ama bugün erkenci 8 de başladı 😄
aslansmommm benimmdunyamm biz hareket halindeyken içinde bulundukları sıvıdaki dalgalanmalar yüzünden uyurlarmış oyle okumuştum bir yerde biz sabit kalıp hareket etmediğimizde de uyanırlarmış ilk doğduklarında gece gündüz uykusunun düzensizliği o yüzden oluyormuş 🤭🥰
benimmdunyamm QUEEN088 hahaha o zaman gece hareket ediyor hissetmiyorum çünkü gözümü açar açmaz hemen tekmesini hissediyorum 🤣🤣
aslansmommm anneolmakzoramagulusuyeter valla yapabiliyor olsak denenir sonra bizi uykusuz geceler beklicek çünkü 🤭😁 ilk aylar şaşırıyor çocuk sonra alışcaklar inşallah 🥰
babysare Mutluluk07 bu ben 😀 az önce birine yorum yazdım daha hatta tesadüf ben uyuyunca uyuyo uyanınca uyanıyo ne zaman uyuyo diye 33+4😀😀
anneolmakzoramagulusuyeter aslansmommm bu sefer de bizim de nevrimiz döner valla gündüz ayakta duramayız 🤣🤣
aslansmommm anneolmakzoramagulusuyeter tek işimiz bebekle ugraşmak olsaa ev iş koca herşey var 🥲 kadın olmak zor 😅
benimmdunyamm Askiletotomsu sabah da öyle ben uyanınca direk tekme atıyor yani hemen dakikasında HİSSEDİYORUm gece de aynı ondan diyorum acaba uyanık da ben mi hissetmiyorum uykuda diye
Pyrz_07 benimmdunyamm bende de aynısı oluyor gözleirmi açınca hep hareket ediyor ama uyurken ben farketmiyorum sabahları bile alarm sesine bebeğimde uyanıyor hemen başlıyor hareket etmeye
benimmdunyamm Pyrz_07 ayenn sabah uyanınca da direk hareket ediyor tesadüf mü yoksa ben uyanınca mu uyanıyor anlayamadım 🤣
43serife benimmdunyamm biz de öyleyiz genelde biz gezinirken uyuyup biz dinlenmeye geçtiğimiz zamanlar onlarda oyun oynarlarmis içerde sakinlik olunca netten öyle okumuştum ☺️
litfenama benimmdunyamm ben uyandığımda mı? Daha neler. O uyandığında ben uyanıyorum. Asla ve asla uyandırmadan ve kahvaltı yapmadan durulmuyor. Minik şeytan uykuyu unutturdu 🥲