Lykiav Kızlar idrar yollarımda yıllardır enfeksiyon var ama hem onun için hemde bebeğim susuz kalmasın diye günde 2. 2.5 lt su iciyorum. Bu söyleyeceğimden ötürü kusura bakmayın ama ertesi gün idrar rengjm halâ çok sarı. Neden böyle oluyor olabilir?
gizemcelen9 Lykiav su alımınızı biraz daha artırmaya gayret edin birde sabah ilk idrar koyu sarı olması çok normal gece uyurken su içmediğimiz için gün içinde rengi açılır içtikçe. Bende çok sıkıntı çektim idrar yolu enfeksiyonundan ara ara lekelenmem kanamam bile olmuştu antibiyotik kullandım
asuyalin Lykiav gece yatıp sabah kalktığınızda tabiki sarı olur, toksinler birikiyor gece. Sabahtan başladınız eğer akşam ikindiye kadar beyazlaşırsa çişiniz başarılıdır o gün 👍
Elilar2225 Lykiav inanın 2-2.5 litre az. Ben 4-5 l içiyorum böbreklerimden dolayı yine de sarılık oluyo
Deemetibostnci @“Lykiav” Lykiav soda iç kaliteli olsun düzenli iç geçiriyor bende ilk aylar çok oldum idrar yolu soda geçirdi
asliu_ Lykiav ben de cok su ictigim halde yine de sari oluyor nedeni bebegin de cisini yapmasi plesanta yoluyla benim dolasimima gecmesiymis bebekten gelen idrardaki maddeler de bende süzülüyor dolayisiyla sari oluyor. Yine de gunde 3 3.5 litre su icmeyi ihmal etmeyin tabi. Ben 32 haftaligim bu arada
Anneeghh2603 Benim de enfeksiyonum var gebelik yokken de vardı hala var ve bir türlü geçmiyor rengi yeşil fitil kullandım aynı krem kullandım aynı valla artık ne yapıcam bilmiyorum