Kubranurbulur Hastaneye gideceğim eşim gelene kdr buraya yaziyim dedim kızlar 5 aylıkken su gelir mi öğlen basladi kilotum sırılsıklam oldu akıntıdır terdir dedim ama yok bildiğimiz şeffaf kokusuz bir şey ve damla damla durmadan geliyor nolr yardım edin 21 haftaligim daha bir şey olmaz dimi kızlar nolur çok korkuyorum
Ummi Kubranurbulur 🤷♀️ insallah olmaz canm hastaneye gitmeden bilemezsn rabbim yardmcn olsn umarım korkulck bsey yoktur
Tgcomer Kubranurbulur benimdr o aylarda iç çamaşırım sürekli ıslaktı idrarmı dıye kokluyodum kokmuyodu su degılmiş termiş oyle dedi doktorum 🙄 inşallah seninkide terdir
Aliceindunyasi Kubranurbulur su gelebilir canım burda bu tarz şeyler okumuştum ama inşallah değildir akıntıda olabilir belki
Kubranurbulur Caglasmsk insALLAH bekliyorum bakalım sancim da var çok hareket te etmedi bugün bebeğim daha yeni hafif oynuyor
Kubranurbulur Tgcomer Aliceindunyasi sudamlasi Asli_19 Caglasmsk YesimDemirturk Senemseninle Harunnisa Kzlar çok sağolun gittim doktora doktorun baktı her şey normal dedi hatta çatı ma da baktı açıklık var mi diye sorun yok şuan su geiyo belki siziyor olabilir veya mesaneye bebek baskı yapıyor idrar geliyordur ama şimdilik su gibi bir durum söz konusu değil eğer gerçekten biranda suyunun boş aldığını bacaklarından aktığını hissedersen hemen gel dedi çok teşekkür ederim sağoln
Asli_19 O aylarda benimde olmuştu ama akintiymis canım fitil vermişti umarım seninde öyledir korkulcak bişey yoktur insallah stres yapma sakin ol❣️
Harunnisa Kubranurbulur canim bendede ayni sorun var surekli kilot degistiriyorum dr normal dedi akıntı varmis insallah seninde oyledir gecmis olsun
Kubranurbulur Dun biraz fazla yorulmustum o da yorulmuş aksam olunca uyandı şuan iyi hareket ediyor şükür😊
Kubranurbulur Aliceindunyasi YesimDemirturk amin kızlar insALLAH nasıl zor kötü bi korku anlatamam 😑 anne olunca anlarsın cümlesini yavrum için en ufak şeylerde korkmaya başladığımda daha iyi anladım