Ozlem_nrgzeltmr Göbeğiniz çatlarken çıt diye ses geliyormu? Birtek bendemi oluyor hem göbeğimden hem göğsümden ses geliyor bildiğin çıt çıt diye 🙄(38 haftalık gebeyim)
Ayaz_Kuzum Ozlem_nrgzeltmr daha yeni 40 haftalık olduk biz:) son zamanlarda karnımdan çıt diye ses geliyo ara ara bebek hareket edince genelde 🤭 burdan okuduğum kadarıyla bebeğin eklemlerinden geliyomuş o ses🥰
Haticelisa Ozlem_nrgzeltmr catlama degil o benegin eklemlerinden geliyor. Kuzum sen vazo degilsinki cit cit ses gelsin senden🤣 deriden oyle ses gelmez yani merak etme bebisten geliyo
Derya Ozlem_nrgzeltmr ya hahaha kız o çatlama değil 😂 bebeğin eklem seslerinden geliyor hareket ettikçe 😂
Sarahh Ozlem_nrgzeltmr Çatlama bi anda oluşan bişey olamdığına göre o ses çatlama sesi değildir, hem çatlaklar 6 aydan itibaren başlar son haftalarda çatlamaz pek
Ozlem_nrgzeltmr Haticelisa bebeğe bişe oluyomudur 😔 o daha fena benden geliyora yordum ben direkt çünkü aşırı çatlamaya başladı
Ozlem_nrgzeltmr hcrhcrhcr ya inşallah😅 ne bilim bende karnımdan geliyor sandım inşallah bebişime bişe olmuyordur çünkü çok fazla geliyo ses özellikle bu zamanlarda
Haticelisa Askiletotomsu ne alaka senin bacak yada kol eklemlerinden ses gelmiyormu? Karnindada bi insan var sonucta gelip burda artislik taslama kuzum hadi isine 😁
Haticelisa Ozlem_nrgzeltmr yok cnm bişey olmuyo merak etme nasi bizde bazen dizimiz dirsegımız oynatımca oluyo onlarda daha cok oluyomus
Derya nrsen pek hatırlamıyorum ama 30 dan sonra kesin başlıyor 😂 hata günde 2-3 defa da olduğu oluyor 🌸