zlemAbbasiTun dilanysl dayımın eşide orda doğum yaptı 2 ay önce çok memnun kalmış hem hastaneden hem doktordan
DayiogluSevgiGkhan Hıc gırmedım ama bızde calısan bırı orda dogum yaptı ıkıncıyıde orda yapıcakmıs cok memnun ve temız dıye duydum
dilanysl Gullsenn bende binnur babacana gitmeyi dusunuyorum sert bi yapisi var ama bilgili bi kadın o başka hastanede çalısirken ablam ona gidiyodu umarim bende memnun kalirm
Gullsenn dilanysl hiç duymadım. Şimdiye kadar bir sürü doktora gittim sonunda aradığım insanı buldum dedim Yeşim hanıma gelince. Ama her insanın elektrik uyumu farklı olur tabi. 32. Haftamda doktor için tamam bu dedim
Busra04 Gullsenn yesim hanimi dogumda kendisi degilde ebelere dogum yapdirdigini duydum nekadar dogru bilmiorm birisinden oyle duymusdum
dilanysl HuriyeTrkolu evet 750 tl normal dogum 1000tl sezaryen baya bi araştirdim gittim gezdim konuştum umarim memnun kalirım
yyssmmnn Merhaba bende yeşim hanıma gııdyorım suan 10+5 im evim yakın ve yorumlarından dolayı tercih ettim çok yoğun bir doktor ama doğum konusunu henüz konuşmadım ben de normal doğum istiyorum Ama yeşim hanım normale mi yoksa sezeryana mı daha yatkın yönlendiriyor bilemiyorum konu hakkında bilgisi olan var mı