Maviii Zeyyyn “farkındalıklar hypno brithing “ kitap var okumanızı sakimleşmenizi sağlar tavsiye ederim 🍀
Yeliz6767 Elfs 10 dk da bir sanci giriyor banyoya girdim birazdan hastaneye gideceğim inşallah sağlıkla gelir 🤲🥰
Yeliz6767 Elfs Doğum sancımmış doğurdum çok şükür 🤲❤🥰 allah tüm hamişleri evladına bağışlasın inşallah 🤲🤲😍
Eylul2019 Melisyldzzz cok fazla dusunup korkutma kendini.asiri korktugun zaman sancin olmuyor ve gercekten doguramiyorsun sinuc sezaryen
Melisyldzzz Gookceeeee eğer hemşireler ilgileniyorsa zaten sıkıntı olmaz ama insanın başına gelince daha iyi anlıyormuş korkum gene de var ama heyecanımla birlikte işte
ebru2871 Melisyldzzz ben korkmuyorum canım ama dün göbeğim aşağı inmişti ablam yakındır doğumun falan dedi ağlayasım geldi stres oldum sanırım doktorumada güveniyorum kendimede güveniyorum yaparım biliyorum ama ister istemez stres oluyorum
Melisyldzzz ebru2871 yaa her türlü stresteyiz aslında rabbim kolaylık versin de keşke yatsak kalksak yanımızda olsalar 😁
nrsen Melisyldzzz bizde 32+2 yiz. Amann diyorum nasıl girdiyse öyle de çıkıcak. Sezeryan istiyordm. Neyseki sezeryanda olucak. Öyle günü saati belirsiz olsa gerilirdim. Her an diken üstünde gibi olablirdm şimdi kafam rahat
Elfs Yeliz6767 maşallah benim de normal olacak inşallah 39+3 oldu çok korkuyorum. Sancıdan değil de doğum anı bebeğin çıkış kısmı. Sancıdan o acıyı hissetmiyorsun diyorlar doğru mu acaba?